Man zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap

8 oktober 2018
NaamRoy
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensDonor plus, Co-ouderschap
ProvincieLimburg (NL), Limburg (B)
Reageren viakinderwensregiozuid@outlook.com
 610x bezocht sinds 8 oktober 2018

Oproep

Man zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap

Mijn naam is Roy, ik ben 27 jaar oud en woon in zuid limburg. Al van jongs af aan weet ik dat ik een grote kinderwens wil. Lang heb ik gedacht van het komt wel, maar nu is voor mij echt de tijd daar.

Ik heb een fulltime ben met een leuk inkomen, heb me eigen huis en een prachtige familie. Voor zover bekend geen erfelijke ziektes en leef momenteel in goede gezondheid. In mijn vrije tijd kijk ik graag een goeie film, hou ik erg van lekker eten en een van mijn grootste passies is de wereld rondreizen en mooie vakanties beleven.

Graag zou ik in enige vorm van co ouderschap met een vrouw of twee vrouwen een kind willen opvoeden. (Wellicht meerdere in de toekomst) Hoe dit exact uit zal zien zal blijken naar elkaar beter te leren kennen, echter een ding is voor mij duidelijk en dat is dat ik een rol wil spelen in het leven van mijn kind.

Immers zijn zowel mijn vader als moeder erg belangrijk voor mij in mijn leven. Dit zou ik mijn kind ook graag willen geven.

De rol van de vrouw / vrouwen en welke vorm is allemaal bespreekbaar. Zolang er wordt opengestaan voor regelmatig contact, zodat het kindje weet wie zijn of haar moeder is.

Indien je interesse gewekt is hoor ik dat natuurlijk graag.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>