(man van) hetero stel zoekt mama/mama’s

Hey hoi hallo,

Wij zijn een hetero stel met een kinderwens, wij hebben 3 (stief) kinderen en hadden graag samen nog meer kinderen gekregen, helaas behoort dit voor haar niet meer tot de mogelijkheden. Daarom zijn wij opzoek naar een mama of mama’s die met ons in co-ouderschap aan wil(len) gaan.

Wie zijn wij?
Kort door de bocht, wij zijn een gemixt stel uit de Achterhoek. Hij is van Hollandse afkomst, zij van Afrikaanse afkomst, maar beide (het grootste deel van) ons leven woonachtig in de Achterhoek. Beide hebben wij een goede baan en beide (bijna) voltijds aan het werk.
Hij is sportief aangelegd, fietst veel en is een belangrijk onderdeel van de lokale voetbalclub, daarnaast gaat hij graag af en toe op wintersport. Daarnaast is hij heel handig en klust hij graag en veel in en om het huis.
Zij is een echte huismama, ze heeft graag mensen over de vloer, kookt graag voor de familie en doet veel in het huishouden. Naast haar 3 drukke dagen op het werk, zorgt zij dus graag voor de kinderen en anderen uit de familie.
Samen hebben we een mooie vriendengroep met gezellige en lieve vrienden en een grote familie met hele fijne mensen. Beide, vrienden en familie, komen dus graag bij ons over de vloer voor de gezelligheid en het lekkere eten.

Wat zoeken wij?
Zoals gezegd een mama of mama’s die graag kinderen willen en deze in co-ouderschap willen opvoeden met ons. Afkomst, religie etc. zijn voor ons totaal onbelangrijk, de klik tussen ons en de mama(s) daarentegen is voor ons wel heel belangrijk. We willen graag als vrienden (of zelfs familie) het kind of de kinderen laten opgroeien. Hoe we dit invullen bespreken we natuurlijk graag, wij zijn ruimdenkend dus staan voor vele opties open. Belangrijk voor ons is vooral dat onze gezamenlijke dochter haar (half) broertjes of zusjes leert kennen en (deels) samen mee kan opgroeien.
Wij hebben een warm nest met veel liefde, dus daar zal geen gebrek aan zijn voor moeder en kind. Nu alleen nog degene die hier in wil nestelen.

Spreekt ons verhaal je/jullie aan, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek en staan altijd open voor een nadere kennismaking, pas dan kunnen we echt opmaken of we een match kunnen zijn.

Lieve groetjes van H&A

(man van) hetero stel zoekt mama/mama’s
Naam H&A
Wij zijn Man van hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Deventer
Provincie Gelderland

Oproep

(man van) hetero stel zoekt mama/mama’s

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven