Man van 43 jaar bied zich aan als spermadonor

9 oktober 2018
NaamPieter Nederveen
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor, Donor plus
Reageren viathemaninblackattheback@zoho.com
 1.253x bezocht sinds 9 oktober 2018

Oproep

Man van 43 jaar bied zich aan als spermadonor

Ik ben een man van 43 jaar en bied mij aan als spermadonor.

Ik heb dit al in een eerdere periode in mijn leven gedaan, voor twee verschillende partijen en dit is toentertijd voor iedereen positief uitgepakt. Hieruit zijn uiteindelijk vier mooie kinderen voortgekomen. Ik heb hiermee dus ook twee onafhankelijke “referenties” over oprechtheid en integriteit.

Iets over mij. Gezonde Nederlandse jongen, 1,96m, 95kg, hetero, op dit moment single en student, woonplaats in midden van Brabant. Progressief, atheïst, integer, zakelijk. Geen ouderwens, wel de wens om anderen te helpen met iets wat voor mij eenvoudig is. Uit onderzoek bij de eerdere donaties is gebleken dat ik zeer vruchtbaar ben (3x zo hoog als gemiddeld, statistisch zoals 1 op de 10.000 mannen). Daarbij ben ik hoogbegaafd, IQ rond 130. Dit zijn objectieve, aantoonbare feiten binnen de context, geen “verkooppraatjes”. “Tinder” dames hoeven niet te reageren; als uiterlijkheden het belangrijkste zijn, zijn er genoeg andere dating-sites om je tijd door te brengen.

In principe alleen via kliniek, ZI misschien. Voor BAM, lesbisch of hetero-stel-met-vruchtbaarheidsproblemen. Hierin maak ik geen onderscheid. Er moet bij kennismaking alleen wel redelijkerwijs enige overeenkomst, klik zijn in levensovertuiging, achtergrond, levensvisie, idealen, enz. Dat is de enige eis die ik stel en alleen ik neem hierin uiteindelijk de beslissing. Dit zijn “redelijke overtuigingen”, geen extremen in welk opzicht dan ook.

Ik ben echter genetisch drager van taaislijmziekte, cystic fibrosis ofwel CF. Dit betekent dat er bij de tegenpartij onderzocht moet worden of zij ook drager is. Dit kan via een simpele bloedtest. Drager van CF houdt in dat je zelf nergens last van hebt, maar dat de tegenpartij beter geen drager kan zijn. Indien beide partijen drager zijn is er namelijk een kans van 1 op 4 op een kind met CF. Maar ik ga hierover niet verder in details: er is genoeg openbare informatie te vinden en iedere huisarts kan dit verder toelichten.

Ik heb dus geen ouderwens, maar ik wil ook niet onzichtbaar zijn. Dit is afhankelijk van de wens van de ouders of van het kind (na verloop van jaren), niet van mij. M.a.w: ik hou graag contact, maar de ouders en het kind zijn hierin leidend, niet de donor.

Ik vind donorschap prima en heel mooi om te doen, maar wil dit wel zijn in “normale” aantallen. Ik wil geen donor zijn voor nog velen, ik wil nu ik single ben nog 1 keer een paar mensen/stellen helpen.

Met vriendelijke groet,

Pieter
(nickname)

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>