Man of mannenstel gezocht voor Donor+

4 december 2019

Wij zijn twee vrouwen van 33 en 31 jaar en zijn erg gelukkig samen. Wij hebben een grote wens om samen een kindje te krijgen. We hebben allebei een vaste baan en alle ‘voorwaarden’ om een kindje op te voeden zijn aanwezig. Wij wonen in regio Zwolle en onze voorkeur gaat uit naar iemand die maximaal 1,5 uur rijden van ons vandaan woont.

Wij zijn op zoek naar een gezonde, sociale, sportieve, intelligente man of mannenstel.
Niet voor co-ouderschap, wij hebben het gezag en zijn de ouders, maar vinden het wel belangrijk dat het kindje weet wie jij of jullie zijn en dat jij of jullie een rol zullen hebben in het leven van het kindje.

Hoe dit er precies uit zal komen te zien weten we nog niet helemaal, maar hopen daar samen uit te komen. Wat ons betreft is veel bespreekbaar en ligt alles nog open. Uiteraard zullen we de gemaakte afspraken vastleggen in een donorcontract.

Spreekt dit bericht je aan, stuur ons dan een mailtje!

Naamvrouwenstel
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor Plus
ProvincieDrenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht

Oproep

Man of mannenstel gezocht voor Donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>