Mama gezocht voor co-ouderschap in de Kempen (België)

16 februari 2019
NaamWens Papa
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieAntwerpen, Limburg (B)
Reageren viawenspapateworden@gmail.com
 354x bezocht sinds 16 februari 2019

Oproep

Mama gezocht voor co-ouderschap in de Kempen (België)

Vermits er in België niet een gelijkaardig portaal is, maakte ik een tijdje terug op Facebook een profiel aan onder de naam “Wens Papa”. De tekst aldaar verwoordt het beste mijn wens:

“GEZOCHT: vrouw met kinderwens…”

Geef toe: dat klinkt niet echt “sexy”, toch? Mijn kinderwens is zeker niet iets lichtzinnig, maar dit neemt niet weg dat ik deze mooie zoektocht op mijn manier wens te doen: vastberaden doch met een vleugje humor.

Sta me alvast toe mezelf kort voor te stellen: een sportieve 46 jarige jongen (al tracht men me te overtuigen dat ik ondertussen in de categorie “mannen” thuis hoor) die al fluitend door het leven cruiset en reeds jaren een kinderwens heeft. Het leven heeft me reeds veel geschonken, doch een kleine spruit die me lieflijk aan kijkt en “papa” prevelt, ontbreekt vooralsnog.

Als eerstgeborene komende uit een warme nest waarin ik momenteel mijn broers en zussen ook aan gezinsuitbreiding zie doen, is mijn kinderwens in de afgelopen jaren enkel maar toegenomen. De wereld heb ik gezien, avonturen beleefd en uitdagingen aangegaan, 100% klaar dus voor het grootste avontuur en uitdaging in mijn leven: een kind.

Indien jij die vrouw kent/bent die diezelfde drang voelt, zal je blij zijn te horen dat ik reeds vele jaren op dezelfde plaats woon en werk, dus een stabiele omgeving bied waarin de Mini-me kan opgroeien. Uiteraard is dit ook één van de (vele) zaken die ik wens van en voor de moeder van mijn spruit. Uiteindelijk zal hij slechts 50% van zijn tijd bij me zijn, dus wens ik hem óók bij zijn moeder een stabiele, warme omgeving toe. (“hij” vermits “baby” volgens het groene boekje “mannelijk” is; dochtertje of zoontje: ik zal hoe dan ook eindeloos van haar/hem houden).

Het lijkt me opportuun om als toekomstige ouders elkaar eerst goed te leren kennen, vele lange gesprekken met elkaar te voeren waarin we goed bespreken hoe we de opvoeding en toekomst zien van onze telg, vooraleer we hem op de wereld brengen. Zoals het goede ouders betaamt, kiezen we voor de gezonde match betreffende warmte, liefde, stabiliteit, omgeving, locatie, mogelijkheden, …

Vermits ik het om legio redenen niet opportuun achtte om deze boodschap in eigen naam open-en-bloot de wereld in te sturen (Mini-me heeft ook recht op privacy): graag via deze Facebook-pagina een vrienschapsverzoek sturen, dan geef ik u via mail en/of privéberichtjes met veel graagte meer info over mezelf en over hoe ik dit niet voor de hand liggende gegeven hoop uit te voeren.

Misschien kunnen we zo elkaars diepste wens vervullen!?! Tot spoedig!

PS: als goede papa wens ik natuurlijk de best mogelijke mama voor Mini-me, het staat u dus vrij vrienden te informeren; me vriendschapsverzoeken te sturen!

Daddy-to-be…

Uiteraard wil ik ook van dit portaal (meerdangewenst.nl) optimaal gebruik maken om een eventuele match te bewerkstelligen … contact me !

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>