Mama gezocht voor co-ouderschap in de Kempen (België)

8 maart 2020

“GEZOCHT: vrouw met kinderwens…”

Geef toe: dat klinkt niet echt “sexy”, toch? Mijn kinderwens is zeker niet iets lichtzinnig, maar dit neemt niet weg dat ik deze mooie zoektocht op mijn manier wens te doen: vastberaden doch met een vleugje humor.

Sta me alvast toe mezelf kort voor te stellen: een sportieve 46 jarige jongen (al tracht men me te overtuigen dat ik ondertussen in de categorie “mannen” thuis hoor) die al fluitend door het leven cruiset en reeds jaren een kinderwens heeft. Het leven heeft me reeds veel geschonken, doch een kleine spruit die me lieflijk aan kijkt en “papa” prevelt, ontbreekt vooralsnog. Verder heb ik reeds meer dan 10 jaar een gezonde, stabiele relatie. Mijn vriendin heeft kinderen uit een vorige relatie, steunt me in mijn zoektocht en zal ons dus (waar nodig) met véél liefde bij staan bij de opvoeding van ons wens-kind.

Als eerstgeborene komende uit een warme nest waarin ik momenteel mijn broers en zussen ook aan gezinsuitbreiding zie doen, is mijn kinderwens in de afgelopen jaren enkel maar toegenomen. De wereld heb ik gezien, avonturen beleefd en uitdagingen aangegaan, 100% klaar dus voor het grootste avontuur en uitdaging in het leven: een kind.

Indien jij die vrouw kent/bent die diezelfde drang voelt, zal je blij zijn te horen dat ik reeds 15 jaar op dezelfde plaats werk (als manager van een KMO) en ook in hetzelfde dorp woon, dus bieden we een stabiele omgeving aan waarin de Mini-You-and-Me kan opgroeien. Uiteraard is dit ook één van de (vele) zaken die we wensen van en voor de moeder van onze spruit. Uiteindelijk zal hij slechts 50% van zijn tijd bij me/ons zijn, dus wens ik hem óók bij zijn moeder(s) een stabiele, warme omgeving toe. (“hij” vermits “baby” volgens het groene boekje “mannelijk” is; dochtertje of zoontje: de liefde zal hoe dan ook eindeloos zijn 😉).

Het lijkt me opportuun om als toekomstige ouders elkaar eerst goed te leren kennen dus lange gesprekken met elkaar te voeren waarin we goed bespreken hoe we de opvoeding en toekomst zien van onze telg, vooraleer we hem op de wereld brengen. Zoals het goede ouders betaamt, kiezen we voor de gezonde match betreffende warmte, liefde, stabiliteit, omgeving, locatie, mogelijkheden, …

Vermits ik het om legio redenen niet opportuun achtte om deze boodschap in eigen naam open-en-bloot de wereld in te sturen (Mini-me heeft ook recht op privacy): graag via wenspapateworden@gmail.com een mailtje sturen, dan geef ik u met veel graagte meer info over mezelf en over hoe ik dit niet voor de hand liggende gegeven hoop uit te voeren.

Misschien kunnen we zo elkaars diepste wens vervullen!?!

😊 Tot spoedig! 😊

Daddy-to-be…

NaamWens Papa
Wij zijnHetero stel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wensCo-ouderschap
RegioBeringen, Genk, Hasselt, Heist-op-den-Berg
ProvincieAntwerpen, Limburg (B)

Oproep

Mama gezocht voor co-ouderschap in de Kempen (België)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>