Lieve, zorgzame wensmoeder(s) gezocht

Jeetje, wat is dit spannend! Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen, dus laat ik eerst maar wat over mezelf vertellen.

Twee jaar geleden veranderde mijn leven compleet door de komst van de liefste, slimste en knapste hond (aka m’n beste vriend, soulmate, baby etc…) van Amsterdam Oost. Waar ik eerst opzoek ging naar tropische stranden over de hele wereld, geniet ik nu al van een dagje Zandvoort of het Diemerbos.

Doordeweeks werk ik met heel veel plezier in het basisonderwijs. Als er nog tijd over is, probeer ik te sporten, te mediteren of andere spirituele dingen te doen. Mijn grootste droom is om ooit een grote (moes)tuin te hebben of nog beter; een mini boerderijtje! Ik ben dus niet per se gebonden aan de Randstad en sta open voor andere mooie gebieden van Nederland.

Fulltime met kinderen werken en dan zelf nog een kinderwens? Tja, ik heb lang nagedacht en soms zelfs nog getwijfeld, maar dit is iets wat ik echt heel graag wil. En heel eerlijk, ik zie mezelf gewoon geen donor of donor+ zijn. Mijn ideale situatie zou zijn; een liefhebbend, zorgzaam en steady lesbisch stel die de basis vormt van het kind en/of de kinderen. Ik zoek co-ouderschap, maar de verdeling hoeft dus zeker geen 50/50 te zijn; 70/30 of 80/20 (waarvan ik de 30 of 20 ben) is ook helemaal goed. Een heldere visie op de opvoeding lijkt me belangrijk en mogelijke verschillen in die visie kunnen op respectvolle manier besproken worden.

Ik sta ook open voor hetero-stellen of andere combinaties waar ik een klik bij voel. En ik weet niet of het iets uitmaakt, maar ik ben 181, heb blauwgroene ogen en donkerblond haar.

Lieve, zorgzame wensmoeder(s) gezocht
Naam R
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Lieve, zorgzame wensmoeder(s) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven