Lieve zorgzame moeders gezocht!

1 november 2019
NaamDanny
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam, Utrecht
ProvincieFlevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Reageren viawensvader2@outlook.com
 986x bezocht sinds 1 november 2019

Oproep

Lieve zorgzame moeders gezocht!

Lieve moeders,

Wat fijn dat je dit/jullie dit leest/lezen!

Introductie

Huisje, boompje, beestje… Helaas geldt dit niet voor mij. Ik ben een hetero man van 34 jaar die helaas niet de ware vrouw heeft gevonden. Maar ik weet al lang dat ik dolgraag vader wil zijn en kinderen wil, dus het verlangen naar een kindje wordt steeds groter. Ik mis bijvoorbeeld een kind die ik liefdevol kan opvoeden.

Onderbouwing van mijn wens

Ik ben een grote kindervriend. Mijn grootste passie is scouting, waarbij ik activiteiten en kampen organiseer voor kinderen. Het geeft zowel de kinderen als mijzelf veel plezier omdat de kinderen genieten en ik graag wat voor kinderen wil doen om hen te zien genieten. Toen ik nog student was en bij mensen inwoonde die twee kinderen hadden van 3 en 6 jaar, groeide mijn band met kinderen nog meer. Zij zagen mij als een grote broer en tweede pappa. Iemand uit mijn omgeving heeft deze stap zelf ook gezet en heeft inmiddels een tweede kindje via MdG gekregen. Deze mooie alternatieve route triggerde mij nóg meer. Dat wil ik zelf toch ook!

Overige informatie

Ik ben een Nederlandse man van 34 jaar. Ik ben geboren in Utrecht en woon nu met veel plezier in Almere. Ik ben 1,75 meter lang en heb een slank postuur. Ik heb donkerblond haar en blauwe ogen. Ik ben een zorgzame sociale man en heb een goede band met mijn familie. Ik ben mijn hele leven gezond, heb qua gezondheid een blanco voorgeschiedenis en gebruik geen medicijnen. Er zijn geen erfelijke ziekten bekend in mijn familie. Ik heb een auto. Ik heb nooit gerookt en drink bijna nooit. Ik ben een echte gezelschapsmens en houd er van om zo nu en dan familie en vrienden te bezoeken. Ik kan een kind financieel dragen. Ik werk als gespecialiseerd verpleegkundige acute zorg(vaste baan) in Amsterdam wat mij veel voldoening geeft. Ik ben HBO opgeleid.

Praktisch

Ik heb mij hier lang in verdiept en hier lang over nagedacht, maar ik wil dit nu omzetten in concrete acties. Ik zoek dan ook een vrouw die ook graag kinderen wil en het co-ouderschap met mij wil delen. Ik vind co-ouderschap in het belang voor een kind erg belangrijk, zodat het kind hecht aan zowel de moeder als de vader. Ik gun het kind ook echt een moeder. Hiervoor is een goede klik en vertrouwen tussen vader en moeder essentieel. Daarom neem ik graag de tijd die nodig is om elkaar te leren kennen en te ontdekken. De praktische invulling is uiteraard bespreekbaar. Mijn omgeving staat achter dit plan en steunt mij in deze dappere stap.

Uiteraard kan ik jou gezien mijn achtergrond ondersteunen in de zwangerschap en bevalling.

Indien dit je aanspreekt, je interesse hebt, iemand kent die hierin mogelijk interesse heeft, of vragen hebt, mail mij dan gerust. Ik kijk uit naar je bericht.

Groetjes!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>