Lieve Wensvaders zoeken Wensmama(‘s) voor Modern Family in Hilversum

Hoi!
Wij zijn Jason (34 jaar) & Peter (39 jaar) en inmiddels meer dan 5 jaar gelukkig samen. Wij plaatsen deze oproep omdat we op zoek zijn naar een leuke, spontane en sociale mama of mama’s die met ons een Modern Family wil(len) beginnen in Hilversum!
Wij dromen over samen een gezin met een kind (misschien zelfs meerdere?), omdat het ons mooi lijkt om samen een kind op te voeden en te zien ontwikkelen en door ouderschap de wereld opnieuw te ontdekken door de ogen van een kind. Kortom, een verrijking voor ons leven!
Jason over Peter: “ik weet zeker dat Peter een lieve, zorgzame en wijze papa gaat zijn voor ons kind. Iemand waar je op kan bouwen en waar je bij terecht kan voor een lekkere knuffel, een lach en hulp.”
Jason werkt in het dagelijks leven als management consultant en onderzoeker. In zijn vrije tijd houdt Jason van koken en nog meer van eten! Voor een wijntje, een dansje en een spelletje spelen met vrienden in het weekend is Jason altijd wel voor in. Peter is werkzaam in de financiële sector, spreekt graag af met vrienden en houdt net als Jason van een wijntje, lekker (uit) eten en films en series kijken. Samen hiken in de natuur vinden wij heerlijk om te doen. Een heerlijke afwisseling van de tripjes Disneyland of citytrips die ook genoeg gemaakt worden.
Peter over Jason: “ik zie Jason als een creatieve en speelse papa die het ontzettend leuk vindt om met ons kind mee te spelen maar ook goede gesprekken over emoties en gevoelens kan praten.”
Onze wens gaat uit naar 50/50 verdeling, maar zijn vooral ervan overtuigd dat dit goed moet voelen voor iedereen in deze Modern Family en dus in goed overleg en vertrouwen moet gaan.
Nieuwsgierig? Laten we dan eens contacten en elkaar ontmoeten. Dat is toch de enige manier om erachter te komen of er een klik is.
Tot snel!

Jason & Peter

Lieve Wensvaders zoeken Wensmama(‘s) voor Modern Family in Hilversum
Naam Jason en Peter
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Hilversum
Provincie Noord-Holland

Oproep

Lieve Wensvaders zoeken Wensmama(‘s) voor Modern Family in Hilversum

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven