Lieve wensvader(s) of donor+ gezocht omgeving Nijmegen!

Hoi lieve mannen,

Ik ben Ilse, 35, WO opgeleid en heb al langere tijd een sterke kinderwens. Sinds ruim een jaar ben ik actief bezig om me op een co-ouderschap te oriënteren, omdat ik niet wil wachten op een eventuele partner, en omdat me dit een hele mooie vorm lijkt. Deels omdat ik het ‘roze’ stellen heel erg gun, en deels omdat ik mijn kind een grotere familie gun dan de mijne alleen. Het lijkt me heel waardevol om een kind van meerdere kanten liefde te geven en te laten ervaren, en verschillende perspectieven op het leven te laten zien. Bovendien denk ik dat het als ouder heerlijk is om de zorg af en toe te kunnen delen!

Ik sta zelf optimistisch in het leven, kan voor mezelf zorgen en hou van me verwonderen over dingen, humor, goede gesprekken, dingen bestuderen en onderzoeken, zingen, en genieten van de zon /lekker eten/de natuur. Ik geloof dat ik veel warmte en liefde te geven heb aan een kind, maar ik zal vast en zeker ook wel mezelf tegenkomen! Zoals iedereen natuurlijk.

Ik zoek een vader of vaders die de uitdaging aan willen gaan, willen samenwerken en niet bang zijn om ook moeilijke dingen uit te spreken zo nodig. Voor mij is het vooral belangrijk dat we van beide kanten voelen dat we een beetje elkaars familie willen worden 🙂 het is niet zomaar een band die je aangaat natuurlijk. Daarbij sta ik open voor zowel 50/50 co-ouderschap als meer een donorplus-achtige constructie. Als het kind maar wel de vader echt als vader mag zien, of die nu wat op afstand is of niet.

Verder ben ik veel verhuisd in mijn leven, en hoop ik nu heel erg in of rond Nijmegen te kunnen blijven wonen…ik hou echt van de stad en de natuur hier. Maar bij twijfel, reageer gewoon, dan kunnen we altijd nog kijken natuurlijk..

Ik hoor heel graag van jullie!

Veel liefs, Ilse

Lieve wensvader(s) of donor+ gezocht omgeving Nijmegen!
Naam Ilse
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Arnhem, Nijmegen, Oss
Provincie Gelderland

Oproep

Lieve wensvader(s) of donor+ gezocht omgeving Nijmegen!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven