Lieve wenspapa(‘s) gezocht omgeving Amsterdam/ Diemen voor co-ouderschap

18 februari 2019, laatste update 9 april 2019
NaamJanine
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel,
Mijn wensCo-ouderschap, Donor plus
RegioAmstelveen, Amsterdam
ProvincieNoord-Holland
Reageren viajaninep76@gmail.com
 517x bezocht sinds 18 februari 2019

Oproep

Lieve wenspapa(‘s) gezocht omgeving Amsterdam/ Diemen voor co-ouderschap

Hi wenspapa(‘s),

Ik ben er klaar voor om mijn liefste wens in vervulling te laten gaan, en dat is moeder worden! Ik zoek 1 of 2 lieve papa’s voor co-ouderschap.

Ik heb deze wens al vanaf ongeveer mijn 16e. Inmiddels 42 jaar, al voel ik mij veel jonger.
De laatste jaren ben ik al bezig geweest met het uitzoeken via deze weg, maar ik bleek nog wat dingen voor mezelf te moeten uitzoeken, je wil tenslotte de best mogelijke moeder zijn voor je kind.
Sinds 3 jaar woon ik in Diemen (vanuit Amsterdam) en een grote kinderkamer is aanwezig.
Ik ben altijd al erg gek op kinderen geweest, geniet van mijn nichtjes en denk stiekem wel eens, was je maar van mij. Heerlijk om creatief bezig te zijn met mijn nichtje van 6 jaar. En erg leuk dat mijn 3 jarig nichtje een flinke rouwdouwer is en hun liefde voor dieren te zien.

Ik ben dus een creatief persoon, op het moment ben ik aan het uitzoeken hoe ik voor mijzelf kan beginnen met kids en creativeit, om eindelijk mijn economische achtergrond, achter mij te laten.
Ik heb interesse in spiritualiteit, zou leuk zijn als je dat ook hebt, maar hoeft niet, zolang we elkaar maar in onze waarden laten.
Ik hou van open en eerlijkheid en dat er veel bespreekbaar is, flexibiliteit dus. Ik zoek dus (een) papa(‘s) om samen de opvoeding mee te doen. Het lijkt mij fijn om dingen te kunnen overleggen en er niet alleen voor te staan. Een eigen gezinnetje op een andere manier.

Ik vind het lastig te zeggen in welke verhouding (je kan het nu wel verstandelijk bedenken, maar je weet niet hoe het voelt als het kind er echt is en ik ben een gevoelsmens. En je weet niet hoe zwaar het is, wat ook weer afhankelijk van o.a. het karakter v/h kind ), maar ik denk aan 70/30. Maar dat ligt dus niet vast, en natuurlijk zal het uiteindelijk er niet veel van afwijken.
En 1 of 2 papa’s maakt niet uit, als de klik maar goed is!

Ik vind het belangrijk dat een kind opgroeit in een fijne harmonieuze omgeving, mag zijn wie hij of zij is en ik wil een kind graag voldoende zelfvertrouwen meegeven. Mijn kijk op opvoeding is wat ouderwets, dus niet alles overleggen met een jong kind, misschien soms wat streng, maar wel duidelijkheid, veel liefde, gekkigheid en creativiteit. En verder kijken waar evt. bepaald gedrag vandaan kan komen, vind ik ook belangrijk.

Het lijkt mij ook leuk om eens samen dingen te ondernemen als gezin en evt. eens samen op vakantie.
ik hou van veel dingen ondernemen (al vind ik rustig thuis rommelen ook fijn); festivals, reizen en dansen, etc. Maar ik vind het helemaal niet erg om die dingen minder te doen. Want de laatste tijd op o.a. een houseclassicsfestival, na lekker gedanst te hebben, dacht ik in ene; ”is dit het nou?” Het is tijd voor mijn grootste wens!

Dus spreekt dit je aan, dan hoor ik graag van je/ jullie!
Liefs Janine

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>