Lieve wenspapa(‘s) gezocht

Beste wenspapa(‘s)

Wij zijn J. en M., een vrouwenstel van eind twintig uit Bussum met een sterke kinderwens. Graag zouden we met een leuke papa of papa’s samen een kind of (het liefst!) kinderen opvoeden.

Om ons even voor te stellen: wij zijn allebei 27 jaar, al een tijdje gelukkig samen en sinds een jaar verloofd.
J. is de creatieveling in de relatie. Ze vind het leuk om naast haar master Nederlandse taal en cultuur, die ze aan het afronden is, lekker creatief bezig te zijn. Schilderen, haken, breien of kliederen met papier marché, niks is voor J. te gek. Daarnaast vindt ze het ook leuk om nieuwe recepten in de keuken uit te proberen.

M. is de extraverte van de twee. Ze werkt met veel plezier als kinderpsychologe en als er na het werk nog energie over is, bezoekt ze in de avonduren soms een taalcafé. Hier oefent ze haar Frans, dat ze heeft opgepakt sinds ze (een aantal jaren geleden) de Camino heeft gelopen. Soms is de energie echter op en dan leest ze graag een boek.

Samen houden we ervan om te wandelen in het bos of op de hei en te filosoferen over het leven, lekker te koken voor vrienden en nu en dan een avond op de bank te ploffen met een gezellige serie. Daarnaast spelen we graag een (bord)spelletje en bezoeken we regelmatig onze families.

We hebben beiden al lange tijd een kinderwens. Nu onze leeftijd richting de dertig gaat en ons leven stabieler wordt, lijkt het ons tijd om rond te kijken naar een manier om deze wens in vervulling te brengen. Het lijkt ons mooi om dat te doen in de vorm van een co-ouderschap/donor plus. Hierin zouden we graag de hoofdopvoeders zijn, maar we vinden het belangrijk dat de kinderen een sterke band met hun vader(s) hebben en tijd met hem/hun door kunnen brengen. Het belangrijkst vinden we het om de verdeling op zo een manier in te vullen dat iedereen zich er goed bij voelt en het belang van de kinderen voorop staat.

Ben jij/zijn jullie nieuwsgierig naar ons geworden? Stuur ons een berichtje en wie weet kunnen we binnenkort kennismaken!

Groetjes van J. en M.

Lieve wenspapa(‘s) gezocht
Naam J. en M.
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor Plus, Co-ouderschap

Oproep

Lieve wenspapa(‘s) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven