Lieve wenspapa(‘s) gezocht

24 juni 2019
NaamM.
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioApeldoorn, Deventer, Zwolle
ProvincieGelderland, Overijssel
Reageren viameerdangewenstoproepje@gmail.com
 1.025x bezocht sinds 24 juni 2019

Oproep

Lieve wenspapa(‘s) gezocht

Hallo,

Ik ben een alleenstaande (hetero) vrouw van 36 jaar en ik heb al van jongs af aan een grote kinderwens. Ik heb relaties gehad maar helaas niet de man gevonden met wie ik kinderen zou willen.

Omdat ik mijn grootste wens niet wil opgeven door het niet hebben van een relatie, heb ik besloten verder te kijken. Via een kennis werd ik een paar jaar geleden al gewezen op de website van ‘Meer dan gewenst’. Na lang nadenken en verschillende opties afwegen heb ik besloten deze oproep te plaatsen.

Ik werk met veel plezier in de (wijk)zorg. Ik ben enthousiast, reislustig, ik lees en zwem graag en mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me.

Ik vind het belangrijk dat mijn kind een betrokken papa (of papa’s) heeft. Ik ben daarom op zoek naar een co-ouderschap met een alleenstaande man of een mannenstel. Ik woon in Overijssel en ben op zoek naar iemand uit de omgeving Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

Ik zoek een donor die:
-Gezond is en bereid is testen te doen;
-Niet ouder is dan 46 jaar;
-Een co-ouderschap wil;
-Openstaat voor eventueel een 2e kindje;
-Betrokken, zorgzaam, enthousiast, betrouwbaar is;
-Geen kinderen heeft met anderen.

Ik vind het belangrijk om elkaar en ook elkaars omgeving goed te leren kennen voor er evt. stappen gezet worden. Alles op juridisch vlak goed vastleggen vind ik noodzakelijk.

Spreekt dit je / jullie aan? Stuur dan een bericht met foto waarin je vertelt wie je bent en hoe je een co-ouderschap voor je ziet. Als het voor beide kanten goed voelt, kunnen we een keer afspreken.

Groetjes uit Deventer,

M.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>