Lieve wensmoeders gezocht

Meer dan mijn hele leuke partner van vele jaren (man, kunstenaar, paar jaar jonger dan ik) wil ik (1971, jurist) (nog steeds) graag een kind. Ik kan het me alleen maar voorstellen met die leuke, intelligente en ondernemende vrouw(en) die ik nog hoop te ontmoeten. Ik zou graag een rol willen spelen in het leven van het kind. Graag onderzoek ik samen met jou/jullie naar een vorm van gedeeld ouderschap die voor ons kan werken. Ik vind het bijvoorbeeld fijn als het kind primair op 1 plek kan opgroeien in een liefdevolle omgeving. Tegelijk zou ik ook graag een (vader)rol spelen en niet alleen maar een donor op afstand zijn. Wij wonen in het Gooi.

Lieve wensmoeders gezocht
Naam Philip
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap

Oproep

Lieve wensmoeders gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven