Lieve wensmoeder zoekt wensvaders voor co-ouderschap in ’t Gooi

Dag wensvaders, leuk dat jullie mijn oproepje bekijken!
Ik ben een 35-jarige single vrouw. Van jongs af aan wilde ik graag moeder worden, maar een relatie stond niet voor mij in de sterren geschreven. Daarom probeer ik nu op een andere manier mijn kinderwens te vervullen.
Ik ben op zoek naar een stel in ’t Gooi. Vanwege mijn huidige woonsituatie, kan ik op dit moment niet fulltime een kindje huisvesten. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar een (voorlopige) 20/80 of 30/70 regeling, waarbij het kindje het grootste deel van de week bij twee liefhebbende papa’s is.

Lieve wensmoeder zoekt wensvaders voor co-ouderschap in ’t Gooi
Naam I
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Hilversum
Provincie Noord-Holland

Oproep

Lieve wensmoeder zoekt wensvaders voor co-ouderschap in ’t Gooi

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven