Lieve wensmoeder gezocht

Wij, twee mannen van 38 en 40 jaar oud, zoeken een lieve wensmoeder om onze kinderwens in vervulling te laten gaan.

We zijn al 9 jaar bij elkaar en hebben een leuk en liefdevol leven samen. Graag zouden we dat willen volmaken met een kind. We houden van samen met familie of vrienden tijd doorbrengen, gezellig koken en eten, filmpje pakken of samen wandelen. We hebben allebei een goede en stabiele baan en wonen in Deventer.

Ben je een leuke en lieve wensmoeder die samen met ons onze droom wil mogelijk maken? Neem dan contact op. Alles is bespreekbaar hoe we invulling geven aan de kinderwens.

Lieve wensmoeder gezocht
Naam R & N
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Deventer
Provincie Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht

Oproep

Lieve wensmoeder gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven