Lieve wensmoeder/ co-ouder gezocht Noord Holland

12 maart 2019
NaamAuke
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wensCo-ouderschap, Anders
RegioAlkmaar, Amsterdam, Hoorn, Schagen
ProvincieNoord-Holland
Reageren via61mcss@gmail.com
 874x bezocht sinds 12 maart 2019

Oproep

Lieve wensmoeder/ co-ouder gezocht Noord Holland

Ik ben Auke, 43 jaar en woonachtig in Noord Holland. Ik werk als Project Manager voor een Internationaal georiënteerd bedrijf. Ik heb geen kinderen maar wel een hele sterke wens om vader te worden. Ik heb een leuke lat relatie (moeder van twee kinderen) en zij heeft geprobeerd een kindje te krijgen maar dat ging helaas niet meer. Nu gunt ze mij de vrijheid om mijn droom na te jagen door een nieuwe relatie of een wensmoeder te zoeken. Persoonlijk zou ik het liefst in een relatie een stabiele gezinssituatie creëren maar als alternatief een wensmoeder waar ik een hele goede klik en verstandhouding mee heb zodat we beide kunnen genieten van ouder zijn.

In mijn vrije tijd ben ik in de tuin te vinden of doe wat klusjes in en om het huis. In de zomer met de sloep lekker een middag op het water of met de caravan een weekend weg. Een gezellige BBQ en een avondje genieten van goed gezelschap vind ik heerlijk. Qua sporten doe ik aan fietsen, schaatsen, en wat cardio fitness.

Ik heb twee honden, een teckel en een kruising beagle labrador. Ze zijn altijd heerlijk in de tuin of houden gezelschap bij de openhaard.

Als je interesse hebt zou ik graag een keer met je afspreken om te kijken of er overeenkomsten zijn en of we dit avontuur aan kunnen gaan.

61mcss@gmail.com

Groetjes Auke

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>