Lieve vrolijke media-man zoekt vrouw / vrouwenstel voor kinderwens

Mijn naam is Shishir, 40 jaar, wonend in Hilversum en werkzaam in de media.
Al jaren heb ik een hele grote kinderwens. Al meerdere keren ben ik op bijeenkomsten geweest van Meer dan gewenst. Helaas nog zonder succes.

Ik ben op zoek naar een bisexuele/lesbische of hetero vrouw of een vrouwenstel om mijn wens uit te laten komen. Mijn idee hierbij is co-ouderschap. Liefst iemand of twee dames die bij mij in de buurt woont of wilt wonen?

Zelf ben ik alleenstaand, bisexueel en zeer liefdevol met kinderen. Ik weet goed wat ik wil, ben zeer serieus en heel relaxt in de omgang. Samen een kind opvoeden vraagt om elkaar goed te leren kennen, onze wensen op te schrijven en daarna afspraken te maken, die de opvoeding helder en prettig maken.

Ik heb een regelmatig beroep, een kamer vrij voor een kind en ben stabiel (zowel als persoon, als financieel). Het lijkt me fijn om kennis te maken. Mocht er een klik zijn, is het prettig om te onderzoeken of we als vrienden met elkaar kunnen omgaan.

Ik zoek iemand voor co-ouderschap, maar ook iemand / twee vrouwen, met wie je ook de Sinterklaasavond samen viert en kerst. Vrienden bent, de gezelligheid deelt. Elkaar opvangt als de ander ziek is en steunt in moeilijke tijden. Daarvoor is een periode nodig om elkaar door en door te leren kennen en respect te hebben voor elkaar.

Graag hoop ik van jou/jullie te horen en dan maken we snel kennis.

Lieve groet, Shishir

Lieve vrolijke media-man zoekt vrouw / vrouwenstel voor kinderwens
Naam Shishir
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Hilversum
Provincie Noord-Holland

Oproep

Lieve vrolijke media-man zoekt vrouw / vrouwenstel voor kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven