Lieve toekomstige vader (donor+), zullen we koffie drinken?

Hé mannen op dit forum,

Het voelt gek om iets intiems als een kinderwens te bespreken op het internet, maar dat voelen veel van jullie waarschijnlijk net zo. Wij zijn Pam en Yara, 29 en 33 jaar, en wonen samen in Noord-Holland. Wij willen niets liever dan samen een gezin starten, en zijn daarom op zoek naar iemand die graag vader wil worden. Wij zijn niet op zoek naar een co-ouderschap-constructie, maar het lijkt ons wel heel mooi (en belangrijk) als de kinderen hun vader soms zien en dat er een band kan ontstaan. Hoe we dat met z’n allen gaan doen, weten we nog niet precies. Dat hangt natuurlijk ook van jouw wensen en mogelijkheden af!

Lijkt het je leuk om in contact te komen? Stuur vooral een berichtje, wie weet komt er iets heel moois uit.

Veel liefs,

Yara en Pam

Lieve toekomstige vader (donor+), zullen we koffie drinken?
Naam Yara
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor Plus
Provincie Noord-Holland

Oproep

Lieve toekomstige vader (donor+), zullen we koffie drinken?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven