Lieve, stoere BAM-to-be zoekt een leuke (bij voorkeur) donkere of getinte man voor donor(+) of co-ouder!

Hoi! Ik ben Nikki, 34 en ik heb een grote kinderwens.

Ik zal me even kort voorstellen. Ik woon samen met mijn kat Minoes in een schattig klein appartementje in Utrecht Overvecht. werk momenteel fulltime in medisch wetenschappelijk onderzoek en daarnaast zit ik in m’n laatste jaar van een MSc. Ik heb anthrozoologie gestudeerd en de master die is nu doe sluit daar op aan. Ik ben een enorme dierenliefhebber, gepassioneerd, sportief, stoer en gek op avontuur. Ik ben ontzettend close met mijn familie en heb hele fijne vriendinnetjes. Ik ben Hollandse met zuid Europese invloeden, bruin haar, donker bruine ogen een 1.54m klein.

Zoals ik al genoemd heb, ik heb een grote kinderwens, maar helaas geen partner. Dus wil ik mijn kinderwens via deze weg waar maken.

Ik ben opzoek naar een donor+ of co-ouderschap met 80-20/ 70-30 regeling. Mijn voorkeur gaat uit naar een lieve (alleenstaande) man (hetero of homo), met donkere of getinte huid en met humor die klaar is om zijn leven te verrijken met een mini.

Onze wensen en afspraken zullen worden vastgelegd in een donor/ co-ouderschap contract.

Ben je geïnteresseerd, laat iets van je horen!

Lieve, stoere BAM-to-be zoekt een leuke (bij voorkeur) donkere of getinte man voor donor(+) of co-ouder!
Naam Nikki
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Flevoland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Lieve, stoere BAM-to-be zoekt een leuke (bij voorkeur) donkere of getinte man voor donor(+) of co-ouder!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven