Lieve papa(‘s)! Zoek jij liefdevol co -ouderschap met de liefste mama van Den Haag?

Hoi hoi!

Een kindje(s) op de wereld zetten met één of twee liefdevolle, positieve mannen met diezelfde grote hartenwens. Dat is mijn droom!

Ik ben op zoek naar een vader of vaders met beiden een actieve kinderwens, die het ouderschap als prioriteit zien in hun leven. Zijn jullie er helemaal klaar voor om tijd en energie te investeren in kinderwensdaten met natuurlijk de allerleukste, liefste en grappigste mama van Den Haag? Zijn jullie er klaar voor om papa te worden?

Ik vind het héél belangrijk om een waardevolle vriendschap als ouders in twee huizen voor het leven op te bouwen, waarin we naast de zorg voor de kind(eren) elkaar ook de gunfactor ‘gunnen’. En met elkaar kunnen lachen! Gelijkwaardigheid, transparante communicatie en respect voor elkaars manier van opvoeden zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

Iets over mij:

Al mijn hele leven woon ik in de mooiste stad achter de duinen, Den Haag. Ik ben dan ook vaak te vinden op het strand voor een drankje, wandeling of een coaching sessie.
In het dagelijks leven werk ik als kinder- en oudercoach en werk ik als gastouder bij drie lieve, grappige (b)engeltjes van 1,5 en 3,5 jaar. Hiervoor heb ik als gastouder al 14 andere kinderen deels opgevoed dus ik weet wel waar ik aan begin 😉 Mijn achtergrond ligt in het basisonderwijs als leerkracht en in de kinderopvang.

Als je mij leert kennen, zul je merken dat ik enthousiast, empathisch, zelfstandig, krachtig, gevoelig, sociaal, rustig én ondernemend ben. Ik geniet ervan om na drukte de rust op te zoeken in de natuur of tijdens meditatie/yoga.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, ben ik op pad met mijn lieve vriendinnen, bubbel ik wat af in wellness centra en doe ik soms gezellige dansjes op strandfeestjes of festivals (ook in de huiskamer).
Ik ben trotse tante van mijn nichtje (7) en heb gelukkig nog mijn lieve ouders die ook in Den Haag wonen. Mijn ‘grote’ broer en schoonzus wonen in Zoetermeer. Mijn familie zijn ook echt mijn vriendinnen en hun kinderen waarmee ik ook een hechte band heb.

Goed om te weten is dat n.a.v. een vruchtbaarheidsonderzoek bij fertiliteitskliniek Nij Barrahûss in Friesland is vastgesteld dat ik een gezonde, jonge eicelvoorraad (30-35 jaar) heb.

Een warme, stabiele basis van waaruit een kind mag worden wie het is; dat is wat ik onze toekomstige kind(eren) toewens!

Superleuk als je me een berichtje stuurt als je een klik voelt!

Lieve papa(‘s)! Zoek jij liefdevol co -ouderschap met de liefste mama van Den Haag?
Naam Kyrsten
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Delft, Den Haag, Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Lieve papa(‘s)! Zoek jij liefdevol co -ouderschap met de liefste mama van Den Haag?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven