Lieve Moeder(s) gezocht in Amsterdam

1 november 2019
NaamRocco
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland
Reageren viapapa29031982@gmail.com
 752x bezocht sinds 1 november 2019

Oproep

Lieve Moeder(s) gezocht in Amsterdam

Mijn naam is Rocco (37). Ik woon in Amsterdam West, ben momenteel single en val op mannen. Al jarenlang koester ik de wens om vader te worden.
Het opvoeden van een kind zie ik als een enorme verrijking in mijn leven en daarom ben ik actief op zoek naar een single hetero of lesbische vrouw of lesbisch stel met dezelfde wens.

Ik ben 19 jaar lang professioneel danser geweest en heb de wereld rond gereisd. Drie jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf Romantic Tour Amsterdam opgezet. Als gids/verhalenverteller laat ik mensen de magie en romantiek van de stad voelen.
Ik houd van goede gesprekken met vrienden, van theater improvisatie, samen gezellig eten en lange wandelingen maken in de natuur, zo ben ik een aantal jaren geleden vanuit Vezelay in Frankrijk naar Santiago gelopen.
Zorg voor de mensen om mijn heen vind ik belangrijk. De afgelopen tijd heb ik veel voor mijn moeder gezorgd die een ongeluk heeft gehad.

Ik kijk vooral uit naar gedeeld ouderschap, omdat ik het mijn kind gun om een goede hechting en liefdevolle relatie op te kunnen bouwen met beide biologische ouders. In onze communicatie en contact staat het kind altijd centraal en denken we in het belang van het kind.

Voor mij is het belangrijk dat het gevoel bij elkaar klopt. Dat we in grote lijnen hetzelfde denken over de opvoeding qua waarden en normen en elkaar daarin kunnen ondersteunen. We vertrouwen elkaar en kunnen elkaar daarom ook de ruimte geven om dit op onze eigen manier in te vullen. Ik zou graag de tijd nemen om elkaar echt goed te leren kennen zodat we een sterke basis leggen van vertrouwen als toekomstige ouders.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.

Rocco

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>