Lieve man gezocht voor vrouwenstel in Limburg

4 juni 2019
NaamDames
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
Reageren viadameslimburg@outlook.com
 364x bezocht sinds 4 juni 2019

Oproep

Lieve man gezocht voor vrouwenstel in Limburg

Beste lieve man,

Wij zijn 2 vrouwen (een stel) van 27 en 32 jaar die samenwonen in Limburg. We zijn al een aantal jaren samen en hebben de grote wens om een gezinnetje te stichten. We willen het liefst 2 kinderen, die wij zeer liefdevol zullen opvoeden.

Wij zijn op zoek naar jou als jij enigszins op ons lijkt qua uiterlijk (donkerbruin haar, licht getint, tussen de 25-40 jaar en met een lengte tussen de 1.65-1.80 m.) en qua persoonlijkheid (hoger opgeleid, gezonde leefstijl (sportief, eet voornamelijk gezond, drinkt zelden alcohol, rookt niet, gebruikt geen drugs en vrij van medicatie), sociaal, lief, betrouwbaar en spontaan.
Vrij van erfelijke ziektes en seksueel overdraagbare aandoeningen. Je bent bereid om je te laten testen en het traject via een kliniek te laten verlopen. Hoe we het daadwerkelijk aan zullen pakken kunnen we onderling bespreken.

Wij vinden het belangrijk dat onze 2 kinderen beiden van jou afkomstig zijn, zodat zij dezelfde vader hebben. We gunnen het iedereen van harte om hun kinderwens in vervulling te laten gaan, maar wij zouden het zeer op prijs stellen als jij het aantal donaties wilt beperken. Dit is voor ons ook de reden om via deze weg op zoek te gaan naar jou, omdat je bij een donorbank mag doneren aan 12 gezinnen. Wie weet waar onze kinderen in de toekomst dan overal halfbroertjes en -zusjes tegen gaan komen. Consanguïniteit willen we graag voorkomen.

Tevens vinden wij het erg belangrijk dat onze kinderen, als ze eraan toe zijn (ook jonger dan 16 jaar), contact met jou mogen opnemen. Jij stelt je open voor vragen als de kinderen meer van jou willen weten. Verder willen we de kinderen volledig zelfstandig opvoeden en speel je dus geen rol in ons gezin. Indien je behoefte hebt om te weten hoe het met de kinderen gaat, dan kunnen we hier afspraken over maken. Dit alles willen we vast laten leggen in een donorcontract.

Mocht jij ons willen helpen om onze grote kinderwens in vervulling te laten gaan, dan horen we heel graag van jou. Stuur een mailtje naar dameslimburg@outlook.com met een foto en informatie over jezelf en wie weet ben jij dan wel diegene die ons kan helpen. Alvast hartelijk dank voor de reeds genomen en nog te nemen moeite en tijd.

Liefs de dames uit Limburg

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>