Lieve en bewuste co-mama gezocht (Arnhem)

Hallo lieve co-mama,

Wat leuk dat je mijn berichtje leest. Misschien zoeken wij elkaar en gaan we binnenkort een kopje thee drinken en praten over hoe gelukkig kinderen ons maken.

Ik ben een dame van 32 jaar. Een vrouw? Ja, dat klopt, maar vroeger zag ik er anders uit en ik heb dus de juiste bouwsteentjes om met jou een kindje te kunnen maken. Die liggen in de vriezer van het ziekenhuis. Dit betekent niet meteen IVF, maar wel dat het ziekenhuis een rol speelt. Je merkt er verder trouwens niks van hoor. De meeste mensen om mij heen weten niet dat ik een transgender verleden heb en dat vind ik eigenlijk heel fijn. Dan kan ik gewoon mij zijn.

Ik ben zacht, zorgzaam, heb wel een duidelijke mening klaar en sta stevig in mijn schoenen. Ik ben intelligent, heb geschiedenis gestudeerd aan de universiteit en houd er van om uitgedaagd te worden en creatief bezig te zijn met mijn hoofd. Ik ben speels en lekker geeky en ben lekker uniek mijzelf, maar vind het ook belangrijk dat je kunt meedraaien in de maatschappij en vind dus een goede balans belangrijk. Ik geniet van mooie dingen en heb geleerd dat het belangrijkste is dat het niet uitmaakt wat je doet, als je maar gelukkig bent. Uiteindelijk moet je wel daar zelf voor zorgen

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met kunst, muziek, bordspelletjes, films en ik speel strategische kaartspellen. Hiervoor reis ik ook wel eens Europa door. Dan ga naar evenementen waar ik dan scheidsrechter ben en internationale vrienden weer zie. Ik vind het belangrijk om bewust te leven, zonder dat ik dit anderen op wil dringen. Ik heb veel lieve mensen om me heen en vrienden zijn een belangrijk deel van m´n leven. Ik woon alleen, heb wel samen gewoond met partners, maar ik blijf voorlopig ook wel alleen wonen. Bij eventuele partners, behoud ik heel duidelijk alleen (met jou, natuurlijk) de opvoed rol.

Als het gaat om opvoeding geloof ik dat kinderen groeien door te ontdekken en te spelen. Kinderen hebben liefde nodig, duidelijkheid en kaders waarbinnen ze mogen proberen en fouten maken. Ik hang niet een heel specifieke pedagogische stijl aan, maar laat me wel beïnvloeden door mijn ervaring als manager in de kinderopvang en wijsheid die voorbij komt.

Co-ouderschap is voor mij een manier om de opvoeding te delen, al zou ik het liefst wel dicht betrokken zijn bij elkaar. Een 60/60 (dus met hier en daar overlap) verdeling lijkt me heel fijn. Deels een gezinnetje zijn en verder ook ons eigen ding doen en kunnen loslaten. Een goede vriendschap met de liefde voor het kind dat ons verbindt. Laten we dus ook de tijd nemen om dit op te bouwen.

Natuurlijk vind ik het belangrijk dat jij deze waarden onderschrijft. Het is fijn als je ongeveer dezelfde leeftijd hebt als ik. Ook sta ik zeker open voor een tweede kindje, als dat ons gegund is. Ik ben echt op zoek naar co-ouderschap met iemand samen, waarin we samen dit avontuur aangaan.

Als dit je enthousiast maakt, stuur me dan zeker een berichtje.

Liefs,
Selene

Lieve en bewuste co-mama gezocht (Arnhem)
Naam Selene
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Arnhem, Nijmegen
Provincie Gelderland

Oproep

Lieve en bewuste co-mama gezocht (Arnhem)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven