Lieve donor gezocht voor vrouwenstel met grote kinderwens

Een enorme kinderwens en de hoop dat we dit via deze weg kunnen vervullen. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hierbij kan helpen en een goed gevoel krijgt bij onze oproep. Wij staan op het punt om aan het grootste avontuur van ons leven te beginnen. Sluit onze oproep bij jouw wensen aan? Hopelijk zien we dan een reactie tegemoet.

Maar eerst, wie zijn wij eigenlijk?
Wij zijn Rosalin (34) en Marjolein (29). Ongeveer 3,5 jaar geleden zijn wij verliefd op elkaar geworden. Onze liefde groeit iedere dag. Vorig jaar hebben wij een huis gekocht in Assen en nu zijn wij klaar voor de volgende stap. We werken allebei in Groningen in de thuiszorg (waar wij elkaar hebben ontmoet). Rosalin als casemanager dementie en Marjolein als wijkverpleegkundige.
We vieren samen graag het leven. We houden van wandelen in de natuur en een goed glas wijn. Proberen het leven niet te serieus te nemen en we delen dezelfde humor. Er gaat geen dag voorbij dat wij niet lachen. Geluk zit voor ons in kleine dingen, zoals een vers kopje koffie in de ochtend. We maken samen graag uitstapjes of gaan op reis. Daarnaast gaan we graag naar concert of een avondje borrelen (thuis of in de stad).
Vanaf het begin van onze relatie praten we al over het hebben van een gezinnetje en het wonder van het krijgen van een kindje. Het kindje mogen laten opgroeien in een gezin vol warmte, liefde en geborgenheid. Maar ook waar het volledig zichzelf mag zijn en in zijn of haar kracht mag gaan staan. Vanaf de zijlijn meegenieten hoe het kindje de wereld mag gaan ontdekken. We kunnen niet wachten om hier aan te mogen beginnen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een donor, die openstaat voor contact met het kind, maar geen rol speelt in de opvoeding. Een goeie klik met de donor vinden wij belangrijk. We zouden graag in een kennismaking de wensen en belangen met elkaar willen bespreken. We vinden het belangrijk dat het kindje hierin centraal staat.
We willen graag allebei een kindje dragen. We hopen dat de donor ervoor openstaat om ons later te helpen met een broertje of zusje. Verder staat voor ons alles open en gaan we graag in gesprek met elkaar.

De kernwaarden voor een toekomstig gezin zijn voor ons liefde en verbinding.

Lieve donor gezocht voor vrouwenstel met grote kinderwens
Naam Marjolein en Rosalin
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Lieve donor gezocht voor vrouwenstel met grote kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven