Lieve donor gezocht voor kinderwens lesbisch stel

13 januari 2019
NaamA en B
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor plus
ProvincieNoord-Brabant, Noord-Holland, Zeeland, Zuid-Holland
Reageren viaaenbwens@gmail.com
 823x bezocht sinds 13 januari 2019

Oproep

Lieve donor gezocht voor kinderwens lesbisch stel

Lieve lezer,

Wij zijn A en B, beide 27 jaar oud en ondertussen ruim twee jaar getrouwd. We zijn al 7 jaar gelukkig samen en zouden ons geluk graag willen delen met een uitbreiding van ons gezin.

We vertellen graag iets meer over onszelf. A werkt als marketeer en houdt van zingen, bordspelletjes, tuinieren en eten. B werkt als psycholoog en developer en vult haar vrije tijd met japanse les, koken voor A en lego bouwen. We zijn beide WO opgeleid en hebben samen tijdens meerdere reizen al hele mooie plekken van de wereld gezien. We spreken regelmatig af met vrienden en leven bewust (recyclen, gezond en biologisch eten, sporten).

We hebben de ‘reguliere’ weg via een Nederlandse donorbank verkent, maar vinden deze optie niet bij ons passen. We willen graag meer zekerheid voor ons toekomstige kind over wie zijn of haar donor is en willen graag dat de donor een rol kan spelen in het leven van dit kind. We denken dat dit belangrijk is, om zo een volledig beeld te hebben waar hij of zij vandaan komt. Hoe de rol van de donor er exact uit komt te zien bespreken we graag samen met de donor. Voor ons vallen de uiterste vormen hierin af: we zoeken geen donor die na donatie nooit meer contact wil, maar ook geen donor die elke ochtend wil weten wat het kind heeft ontbeten. Hiertussen zien wij heel veel mogelijkheden!

Ben je benieuwd geworden na het lezen van onze oproep en wil je meer weten over ons en onze wens? We zien dan heel graag je mailtje tegemoet. Liefs, A en B

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>