Lieve Dames zoeken een fijne donor

12 januari 2020

Hallo daar lieve fijne donor,

Wij hebben een wens. En met die wens komt gelijk een probleempje. Wij zijn 2 vrouwen die graag een kindje zouden willen alleen ontbreekt er iets! haha!

Eerst even voorstellen.
Wij zijn 2 jonge dames van 27 en 30 jaar. Woonachtig samen met 2 hondjes en 1 poes in noord brabant. In een leuk koop huisje en in middels 2 en een halfjaar getrouwd.

Allebei bezige bijen. Waarvan een ontzettend creatief is met hout. En de andere een bloemiste is in hart en nieren. Samen hebben we ons huisje compleet gerenoveerd, gesetteld, ingericht en nu hebben we een kamertje vrij, die we graag omtoveren tot kinderkamer.

We zijn op zoek naar een lieve Donor die onze wens in vervulling kan laten gaan. Het kindje zal verwekt worden door zelf inseminatie. En graag willen wij een donor contract op stellen.
De zeggenschap over het kindje hebben wij zelf. Wel staan we open voor later contact zodat het kindje altijd de kans heeft om de donor te leren kennen. Dit zullen we uiteraard vooraf bespreken maar dat is voor latere zorg.
We hebben een voorkeur voor een donor met een tintje. De reden hiervan leggen we ook later wel uit.

Herken jij jezelf hierin en wil jij ons helpen om onze wens in vervulling te laten gaan. Stuur ons dan een berichtje!

Lieve groetjes Ons. x

NaamRaw en Britt
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor

Oproep

Lieve Dames zoeken een fijne donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>