lieve co-moeder(s) gezocht in Noord-Holland

Leuk dat je ons berichtje leest! Wij zijn twee mannen van 33 en 34 jaar en hebben ruim 8 jaar een relatie. Vanaf dat we elkaar kennen spreken we onze kinderwens al naar elkaar uit, en we zijn op zoek naar jou of jullie om dit in co-ouderschap verder in vervulling brengen.

Voor ons is co-ouderschap een hele bewuste keuze. Het geeft meerwaarde om nieuwe perspectieven in te brengen, om samen te kunnen sparren, er helemaal te kunnen zijn voor je kind maar om ook een aantal dagen met andere interesses bezig te zijn. Misschien lees je het er al een beetje tussendoor; Het co-ouderschap is ons niet onbekend. Wij hebben namelijk een geweldige zoon van 1,5 jaar oud in deze ouderschapsvorm. Hij is gezond, grappig, sociaal, enorm nieuwsgierig, heeft een duidelijke wil maar is ook heel empathisch. Onze co-moeder weet sinds de zwangerschap dat ze geen tweede kind wil. Ze gunt ons verdere invulling van onze kinderwens en ze gunt onze zoon ook een broertje(s) of zusje(s). En bij ons kriebelt het inmiddels alweer een tijdje! Van de nachtflesjes tot het urenlang knuffelen, het is een geweldige ervaring! Wat we met 100% overtuiging kunnen zeggen: Niets is zo bijzonder als het krijgen van een kind en dit samen kunnen delen me een ander (jou/jullie!).

Binnenkort verhuizen wij vanuit Amsterdam naar het mooie Castricum. We zoeken daarom een co-moeder(s) in deze omgeving, of iemand die bereid is te verhuizen naar deze regio. De duinen, het bos, de zee en de ruimte roept ons. We gunnen het onze kinderen om op te groeien in een omgeving waar je makkelijk zelfstandig en veilig buiten kan spelen. Ook woont onze familie in Noord-Holland, en sinds wij een kindje hebben beseffen wij ons hoe waardevol het is om hen dichter in de buurt te hebben. Ook zijn we blij verbonden te blijven met de stad. Eén van ons werkt voor de Rijksoverheid in Den Haag en de ander voor een groot horecabedrijf in Amsterdam. Wij zien ons heel gelukkig worden in Castricum, met ons prachtige en bijzondere gezin waarvan wij hopen dat jij (jullie) onderdeel zult worden.

We beschrijven onszelf als sociaal, zorgzaam, georganiseerd, avontuurlijk en liefdevol. In onze relatie maar ook in ons co-ouderschap waarderen we enerzijds de vrijheid en anderzijds juist ook de steun en samenwerking. In het weekend gaan we ergens lekker eten of koken we uitgebreid thuis. We gaan graag naar een festival, wandelen in een prachtige omgeving, snuiven cultuur in een mooi museum, of ontdekken een nieuwe stad. We hebben allebei uitdagend werk maar vinden het samen zijn met elkaar, ons gezin en vrienden het belangrijkst. Daar maken we echt tijd voor. We gaan dit avontuur graag opnieuw aan en we zien ook uit naar het ontmoeten van een lieve vrouw(en) om mooie momenten mee te delen. We hopen ook dat je lieve familie en vrienden hebt, die we tzt natuurlijk graag ontmoeten. Graag spreken we een keer af en kletsen we verder over wie je bent, hoe je het co-ouderschap voor je ziet en welke dromen je hebt.

Tot snel!

lieve co-moeder(s) gezocht in Noord-Holland
Naam R & M
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland

Oproep

lieve co-moeder(s) gezocht in Noord-Holland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven