Lieve co-mama gezocht! (Nijmegen/Utrecht)

Hallo!

Graag zou ik een lieve co-mama vinden om samen een kindje (misschien zelfs twee?) mee groot te brengen!

Ik ben 31 en werk als manager in de kinderopvang. In december ga ik verhuizen! Ik heb op veel plekken gewoond en ben daarom erg toe aan ergens settelen voor langere tijd. Het liefst is dit in Nijmegen of in de buurt van Utrecht. Daarbij heeft de eerste wel mijn voorkeur.

Hiervoor heb ik (kunst)geschiedenis gestudeerd aan de universiteit. In het dagelijks leven houd ik van muziek luisteren en maken, talen en culturen ontdekken, speel ik kaartspelletjes en ben scheidsrechter op competitieve evenementen. Ik geniet dus erg van af en toe een weekend naar het buitenland gaan om daar me lekker onder te dompelen in een weekend met vrienden en hobby . Best een beetje een spelletjes nerd, dus! Ik houd me veel bezig met LHBT+, communicatie en dingen als diversiteit en alternatieve relaties. Het type persoon dat op haar eigen manier de wereld een beetje mooier wil maken waar mensen lief zijn voor elkaar en de natuur.

Mijn vrienden omschrijven mij als zorgzaam en hartelijk. Soms wat koppig en een denkertje. Ik denk veel na en heb vaak wat tijd nodig, maar kom dan wel met een goed overwogen mening, al kan ik ook lekker recht voor z’n raap zijn en heb ik ook mijn overtuigingen en nodig je uit om deze te bekritiseren. Ik ben lekker uniek en ben even speels en gepassioneerd als dat ik serieus en bewogen ben. Ik ben niet het type die fanatiek actie voert, maar lieve en bewuste mensen om zich heen verzamelt soms stil staat bij mooie bloemen en op stoepranden huppelt. Vol leuke maniertjes en ik heb geleerd dat je het leven zelf leuk moet maken. Verder ben ik ook gewoon een volwassen vrouw die haae leven op orde heeft, (een baan, een inkomen, sociaal netwerk en een fijne familie) en die waarde hecht aan het kunnen meedraaien in de maatschappij.

Wellicht even goed om uit te leggen. Een vrouw die een vrouw zoekt? Dat klopt! Ik zag er namelijk niet altijd uit als een vrouw, maar had vroeger mannelijke onderdelen. Je ziet en merkt er eigenlijk weinig van. Ik ben wat lang, maar mijn omgeving weet doorgaans niet dat ik trans ben. Het is dus niet echt relevant in het dagelijks leven voor mij, maar daarom heb ik dus wel de bouwsteentjes in het ziekenhuis om met jou een kindje te kunnen maken.

In jou waardeer ik… Eigenlijk vooral dat je goed kunt communiceren. Ik ben heel benieuwd naar wie jij bent en zolang we een beetje een zelfde visie op het leven delen, is het ook juist leuk als we hier en daar verschillen!

Voor mij is het heel belangrijk dat we beiden een grote rol willen spelen in het leven van ons kindje en ook elkaar willen betrekken bij ons leven. Het liefst zou ik dan ook kiezen voor 60/60, 40/60 of 50/50. Met mijn sterke moedergevoelens en liefde die ik te geven heb, is minder voor mij ondenkbaar.

Wat mij heeft doen kiezen voor co-ouderschap is dat je verbonden kunt zijn als ouders zonder dat dit afhankelijk is van een liefdesrelatie. Dit is wat ik zoek in iemand en het lijkt me fijn om op die basis een hecht team te kunnen vormen in de opvoeding. En laten we eerlijk zijn, zorgen voor een kind is een enorme taak. Het is denk ik heel goed om om soms even afstand te kunnen nemen en voor jezelf te zorgen.

Zullen we binnenkort een kopje thee drinken en kennismaken?

Lieve groet,
Selene

Lieve co-mama gezocht! (Nijmegen/Utrecht)
Naam Selene
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwen stel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Arhnem, Oss, Nijmegen, Utrecht
Provincie Gelderland, Utrecht

Oproep

Lieve co-mama gezocht! (Nijmegen/Utrecht)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven