Lieve behulpzame man gezocht N-H

Hoi! Even voorstellen; wij zijn Yente en Marijke, beide 34 jaar en wonen in Amsterdam. Mijn (Yente) aller grootse wens is om een kindje te dragen in m’n buik. Wij willen dit al zo lang maar kennen in onze omgeving geen heren die ons hierbij zouden kunnen helpen. Vandaar onze oproep hier. Marijke heeft uit een eerdere relatie al een schatje van een dochter. Dit via een kliniek. De wachttijden hiervoor zijn inmiddels zo lang geworden helaas. Dus hopen hier onze held te vinden. Onze (bonus) dochter is hier om het weekend, en we kunnen niet wachten om ons gezinnetje uit te breiden met een broertje of zusje.
Yente is ex stewardess die momenteel partime in de retailmarkt werkt, en Marijke fulltime binnen Nederland op de vrachtwagen. Als we ons zouden moeten omschrijven zijn we lekker burgerlijk en nog altijd helemaal in love. Wij hebben nog zo veel liefde te geven… wil jij ons hierbij helpen?
Liefs uit Amsterdam

Lieve behulpzame man gezocht N-H
Naam Yente en Marijke
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Lieve behulpzame man gezocht N-H

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven