Liefdevolle, zorgzame en enthousiaste getrouwde homoman zoekt stel voor co-ouderschap

Lieve stellen,

Ik ben Patrik, 33 jaar oud, homoman en al 11,5 jaar samen met Paul (52). We zijn 8,5 jaar gelukkig getrouwd en hebben een stabiele en liefdevolle relatie. Ik ben loyaal, gevoelig, liefdevol en ben op zoek naar een stel om samen onze kinderwens vorm te geven, waarbij ten minste één van de beide partners de kindjes fysiek kan baren – jullie genders zijn daarbij niet belangrijk. Paul zal de rol van een ‘guncle’ spelen.

Ik zou graag twee kinderen willen met het liefst een leeftijdsverschil van één of twee jaar, zodat ze veel aan elkaar kunnen hebben en ‘gelijk’ aan elkaar zijn. Het belang van de kinderen staat voor mij voorop, maar in mijn ideale situatie ontstaat er uiteindelijk een 75(jullie)/25(ik) of 60/40 verdeling.

Ik kan mezelf het best omschrijven als een Europeaan. Ik ben half Nederlands en half Duits. Ik heb klassieke talen gestudeerd en vervolgens lang in Berlijn gewoond. De afgelopen 5 jaar woonde ik in Boekarest en nu kom ik weer terug naar Nederland. Voor een goede match ben ik bereid dicht bij jullie, op loopafstand, te gaan wonen. Ik heb wel een voorkeur voor de randstad.

Samen met Paul heb ik een digital marketing bedrijf, en daarnaast organiseer ik een paar keer per jaar een queer techno feest in Zürich.

Ik ben liberaal en progressief ingesteld en niet-gelovig en zou de kindjes graag ook zo opvoeden. Wij roken allebei niet en ik vind het belangrijk dat jullie ook niet roken.

Het is me ook dierbaar dat er ‘liefde’ gaat bestaan tussen alle ouders van het kind en om feestdagen, verjaardagen enzo samen te vieren.

Het zou ontzettend fijn zijn, als jullie állebei er voor openstaan minder te gaan werken (bijv. 70 of 80%), zodat als het kind bij jullie is, er zoveel mogelijk iemand voor het kind thuis is. Carrière maken is belangrijk, maar het feit dat alle ouders veel tijd besteden met hun kinderen ook.

Zelf ben ik in 2020 met psychotherapie begonnen. Daarvoor dacht ik dat nooit nodig te hebben, maar ik heb veel over mezelf geleerd en trauma’s kunnen verwerken.

De meesten van ons denken geen trauma te hebben gehad, maar in totaal bestaan er 18 verschillende categorieën. Íedereen heeft er verschillende en vaak zijn we ons daar onbewust van. Deze worden van generatie tot generatie doorgegeven tot iemand er aan gaat werken.

Daarom heb ik de wens dat jullie allebei het liefst al minstens één jaar individuele therapie hebben gehad en jullie je allebei bewust zijn van de trauma’s die jullie hebben opgelopen. Mochten jullie geen ervaring hebben met therapie, maar hier wel voor openstaan, help ik jullie ook graag de juiste weg bewandelen. Het is niet alleen het beste voor de kindjes, maar ook voor ál jullie relaties.

Als jullie denken “dat klinkt allemaal top” en een langere tekst willen lezen, maar ook als er nog twijfels zijn en het bovenstaande niet 100% aansluit, zijn jullie meer dan welkom om contact op te nemen. Ik ben flexibel en sta altijd open voor diepgaande gesprekken.

Ik hoor graag van jullie!

Liefdevolle, zorgzame en enthousiaste getrouwde homoman zoekt stel voor co-ouderschap
Naam Patrik
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Liefdevolle, zorgzame en enthousiaste getrouwde homoman zoekt stel voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven