Liefdevolle wensouders willen co-ouderschap aangaan

Wij zijn Willem & Jimmy en zijn sinds 2016 bij elkaar en in 2019 zijn we een geregistreerd partnerschap aangegaan. In 2021 jaar een huisje gekocht en zijn in een rustig vaarwater gekomen.

Willem is een 40 jarige man, werkt in de gehandicaptenzorg en heeft daarnaast een eigen online bedrijf. Jimmy is een 32 jarige man, ook werkend in de gehandicaptenzorg, is sportief en wel door meerdere malen per week te hardlopen. Daarnaast zijn wij makkelijke personen, zoeken onze ontspanning door te wandelen in het bos, filmpje te pakken, lunchen in de stad of lekker op de bank te ploffen, met onze twee honden, voor een goede serie.

Wij willen graag onze kinderwens in vervulling laten gaan, in het verleden hebben wij een stel geholpen als donor. Nu is het tijd om samen met een alleenstaande vrouw of stel een co-ouderschap aan te gaan.

Qua percentage (als het om de verdeling gaat) hebben wij geen harde eisen. Het gaat ons er eerst om dat er een goede klik met de vrouw/stel is. Vanuit daar kan er gekeken worden wat voor beide partijen goed voelt.

Wij hebben als stel veel te bieden, namelijk: een liefdevol, warm, sociaal, open en nuchter huis. Waar wij samen ons uiterste best willen doen om het mogelijke kind het bovenstaande mee te geven. Is de nieuwsgierigheid aangewakkerd? Of zijn er nog vragen? Stuur ons gerust een bericht en wie weet ontstaat er iets moois.

Liefdevolle wensouders willen co-ouderschap aangaan
Naam J&W
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Apeldoorn
Provincie Gelderland

Oproep

Liefdevolle wensouders willen co-ouderschap aangaan

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven