Liefdevolle wensmoeder zoekt donor/donor+

Wat leuk dat je m’n oproep bekijkt! Ik ben M., 31 jaar oud en woon in een dorpje tussen Alkmaar en Den Helder. Ik ben een vlotte meid wiens kinderwens nog meer aan de oppervlakte is gekomen door de geboorte van mijn nichtje. Ik weet het zeker en wil niet langer wachten met het starten van mijn eigen gezinnetje.

Zoals vele anderen heb ik al van jongs af aan de wens om ooit moeder te worden. Ik wil dit graag “alleen” doen, maar echt alleen lukt natuurlijk niet, daar heb ik jou voor nodig. Ik ben op zoek naar een man die openstaat voor donor/donor+. De details kunnen we tijdens een kennismaking bespreken met elkaar.

Heb ik nog steeds je interesse gewekt? Reageer dan op mijn oproep.

Liefdevolle wensmoeder zoekt donor/donor+
Naam M.
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Friesland, Groningen, Noord-Holland

Oproep

Liefdevolle wensmoeder zoekt donor/donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven