Liefdevolle Co-ouder gezocht (M)

Lieve Vader(s),

Ik ben een alleenstaande vrouw (40), wonend in Amsterdam en op zoek is naar een fijne donor. Ik ben klaar voor de volgende fase en wil dit graag uitbreiden met een kleine erbij.

Mijn voorkeur gaat uit naar een man/mannenstel in de vorm van co-ouderschap, maar sta ook open voor een donor+ die een beperkter rol wil spelen. Uiteraard kunnen we hierover goede afspraken maken.

Momenteel ben ik fulltime werkzaam in de media als online marketeer. Naast het werken heb ik een vrij sociaal leven, sporten, reizen, culturele activiteiten en blijf ik me graag op persoonlijk vlak ontwikkelen.

Het is voor mij belangrijk dat er een goede klik is, warmte, liefde, acceptatie en dat we echt een dream team zijn!

Mail voor meer interesse om kennis te maken!

Kijk er naar uit.

Liefdevolle Co-ouder gezocht (M)
Naam Lotusbloem
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Liefdevolle Co-ouder gezocht (M)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven