Liefdevolle avontuurlijke wensmoeder gezocht voor co-ouderschap

Hoi,

We zijn een gemengd stel (Surinaams en Nederlands) …..jonge sportieve veertigers (1978) en al meer dan 10 jaar samen met elkaar. We hebben een kinderwens en wisten dat al een tijd maar door omstandigheden (studie en reizen) gaat onze zoektocht naar een wensmoeder nu pas echt concrete vormen aannemen. Het lijkt ons fijn om op deze manier in contact te komen met potentiële wensmoeders waarmee de klik zo goed is ,dat wij gezamenlijk besluiten om dit pad op te gaan.

Wijn beiden werkzaam in het onderwijs en daarnaast ook in de journalistiek. Verder zouden wij het uiteindelijk fijn vinden als ons kind zich in beide vaders kan herkennen. Zuid-Spanje en Suriname hebben een speciale plek in ons hart. Vrouwen met een kinderwens en met een bi-culturele achtergrond (of een Surinaamse achtergrond) worden met name ook gevraagd om te reageren!

In de afgelopen jaren is onze kinderwens steeds sterker geworden en het gevoel om liefde te geven aan een kind. Het lijkt ons erg leuk en speciaal om een kind te zien opgroeien en daar een belangrijk onderdeel van uit te maken. Co-ouderschap vinden wij een mooie vorm van ouderschap omdat je dan samen bewust voor een kind kiest en er samen voor gaat.

Op dit moment wonen wij met veel plezier in Amsterdam Zuidoost, tegen de provincie Utrecht aan. We zijn beide erg sociaal en houden van reizen, muziek (maken) en lezen. Uiteraard kunnen wij jullie nog veel meer over ons (individueel)vertellen, maar dat doen wij dan liever persoonlijk😊

Als onze oproep jullie aanspreekt of als jullie meer van ons willen weten, dan horen wij dat graag.

Hartelijke groet,
Roger en Anton

Liefdevolle avontuurlijke wensmoeder gezocht voor co-ouderschap
Naam Anton Meyer
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero vrouw alleen, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Liefdevolle avontuurlijke wensmoeder gezocht voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven