Liefdevol vrouwenstel zoekt donor (plus)

Hoi! Wat leuk dat je de moeite neemt om ons profiel te lezen 🙂

Wij zijn Charlotte (31) en Christa (30). Wij zijn elkaars jeugdliefdes en zijn inmiddels al 15 jaar samen. Wij hebben ons leven goed op de rit met een mooi (zelf verbouwd) huis en fijn werk in de randstad. Samen hebben wij het heel fijn, maar koesteren ook een grote wens: een kindje.

We zijn beiden academisch geschoold en werken allebei als projectleider, in de zorgsector en sociale sector. In onze vrije tijd voetbalt Christa in een vriendenteam en houdt Charlotte ervan om te fietsen en te klussen. Daarnaast besteden we graag tijd aan ons familie en vrienden. We zijn ons bewust van onze rol om te komen tot een duurzame wereld en eten daarom vegetarisch.

Om onze kinderwens te kunnen vervullen zijn wij wellicht wel op zoek naar jou. Wij vinden het fijn als de opvoeding primair bij ons ligt, maar staan er zeker voor open dat je kan optreden als een fijne oom voor de kleine. Wij zijn erg benieuwd naar jou als persoon, en wat jij belangrijk vindt in de omgang met ons kindje.

Wat wij zoeken:
We vinden het fijn als het kind vergelijkbare uiterlijke kenmerken heeft met ons, vandaar dat we zoeken naar een donor met:
– Een blanke huid
– Een lengte vanaf 1,75
– Bruin of rood haar

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat:
– Doneren middels donorcontract
– Geen actieve vaderrol, we staan wel open voor contactmomenten in overleg met jou.
– Zelf inseminatie en/of ziekenhuis (UIU) is voor ons allebei een optie
– Stabiele mentale en fysieke gezondheid
– Geen erfelijke ziekten in familie

Liefdevol vrouwenstel zoekt donor (plus)
Naam Charlotte en Christa
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Liefdevol vrouwenstel zoekt donor (plus)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven