Liefdevol heterostel zoekt eiceldonor voor vervulling kinderwens

2 maart 2020

Beste lezer,

Voor de vervulling van onze kinderwens zijn wij op zoek naar een eiceldonor.

Wij hebben reeds lange tijd een relatie en na enkele jaren ‘gewoon’ proberen en drie IVF pogingen proberen wij op deze manier in contact te komen met een vrouw die haar eicellen wil doneren.

Bij ons leeft de intense wens om ouder te worden en wij denken dat wij een kind daarvoor ook de passende sociale, emotionele en liefdevolle omgeving kunnen bieden.

Woonachtig in het Nationaal Park Drentse Aa genieten wij als wandelaars en natuurmensen erg van onze omgeving. Wij zijn erg sportief, hebben aandacht voor de mensen om ons heen en vinden goede sociale contacten belangrijk. Het is een hobby van ons om nieuwe plekken te ontdekken in binnen- en buitenland.

Wij werken beide vier dagen bij de overheid. Ons leven zou enorm verrijkt worden met een kind waarbij wij denken dat wij een kind ook veel te bieden hebben in de ‘ontdekkingstocht’ die het leven heet.

Wij hopen/proberen via deze weg in contact te komen met een (lesbische) vrouw, of stel voor het doneren van eicellen en hopen dat hiermee onze grote wens alsnog in vervulling zal gaan. In verband met de slagingskansen zoeken wij een donor in de leeftijd tot 35 jaar.

Afhankelijk van de behoefte van het kind zien wij (op termijn) een rol weggelegd voor de eiceldonor. Wij willen graag dat het kind in alle openheid opgroeit en bekend is met het bestaan van een biologische moeder, waarmee later contact kan worden gezocht. Uiteraard kunnen we bespreken hoe dit contact het beste kan worden vormgegeven. De behoefte van het kind staat in het contact met de biologische moeder voorop.

Indien je na het lezen van dit bericht interesse hebt in nader contact of meer informatie, stuur dan een privé bericht.

Hartelijke groet, E&J

NaamE&J
Wij zijnHetero stel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensCo-ouderschap, Eiceldonor

Oproep

Liefdevol heterostel zoekt eiceldonor voor vervulling kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>