Liefdevol en stabiel gezin creëren

Hallo, Ik ben een 30-jarige Marokkaanse man die op mannen valt en ik heb een sterke kinderwens. Ik ben op zoek naar een alleenstaande vrouw die ook een kinderwens heeft en samen met mij een co-ouderschap wil aangaan.Over mij:

Leeftijd: 30 jaar
Achtergrond: Marokkaans
Wens: Een liefdevol en stabiel gezin creëren voor ons toekomstige kind

Wat ik zoek in een co-ouder:
Een alleenstaande vrouw met een sterke kinderwens. Bereidheid om samen duidelijke afspraken te maken over opvoeding en zorg. Wederzijds respect en goede communicatie. Ik geloof dat we samen een prachtige en liefdevolle omgeving kunnen bieden voor ons kind. Laten we elkaar beter leren kennen en onze wensen en verwachtingen bespreken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met me.

Gr,
I.

Liefdevol en stabiel gezin creëren
Naam Geduld is een schone zaak
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Almere, Amstelveen, Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem, Zaanstad
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Liefdevol en stabiel gezin creëren

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven