Lief vrouwenstel zoekt donor

8 maart 2020

Hallo lieve aanstaande donor.

Wij zijn een verloofd stel van 32 en 35 jaar oud en zijn bijna 4 jaar samen.
Wij wonen samen in Breda met ons hondje diamond. Zoals je kunt zien is alles compleet op 1 ding na.. een klein wondertje! Wij houden van gezelligheid en zijn heel creatief. We houden van uitstapjes en een keer per jaar de roze maandag.

We zijn op zoek naar een lieve Hollandse donor en niet naar co-ouderschap. Ook wordt er een donorcontract opgesteld waarbij de donor ontlast wordt van ouderlijke rechten. Evt kennismaking bij bepaalde leeftijd als daar behoefte aan is.

Wij zijn van plan om zelf te insemineren. Belangrijk voor ons is dat we de donor goed leren kennen en of er een klik is aan beide kanten, want het moet natuurlijk goed voelen voor beide partijen.

Ben jij die lieve donor die wij zoeken, stuur ons gerust een berichtje.

Lieve groet A&P

NaamA&P
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor
RegioBreda
ProvincieNoord-Brabant

Oproep

Lief vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>