Leukste moeder zoekt leukste vader(s)

4 april 2020

Mijn naam is Paula. Ik ben een hetero vrouw van 42 jaar, woonachtig in Purmerend.

Na jaren van werken in de kinderopvang en werken als inval juf op de lagere school, werk ik nu sinds 8 jaar met veel plezier als cliëntbegeleidster van verstandelijk gehandicapten.

Al enkele jaren heb ik een sterke kinderwens en probeer ik deze uit te laten komen.
Dit zou ik graag willen doen met een homoseksuele man(nen) in co-ouderschap/donor plus woonachtig in Purmerend of omgeving.

Het worden van moeder lijkt mij vele malen leuker om samen met een vader te delen. Het hele proces van zwanger worden, zwanger zijn en alles wat erna komt. Natuurlijk is het heel fijn om de zorgen en beslissingen te delen. Maar het is eigenlijk ook heel simpel.

Ook ik fantaseer over dingen als een kind in de nek van zijn vader bij de intocht van Sinterklaas, samen op zwangerschapscursus, dagjes dierentuin en genieten van het eerste glimlachje.

Is dit ook iets wat jij hoopt te vervullen in je leven, dan lees ik graag je reactie.

NaamPaula
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor Plus, Co-ouderschap
RegioAmsterdam, Purmerend
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Leukste moeder zoekt leukste vader(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>