Leuke vrouw in omgeving Gelderland gezocht

Hopelijk spreekt ons oproepje jou aan.

Wij zijn P(41) en G(33) en inmiddels alweer 5 jaar samen. Wij willen graag een volgende stap in onze relatie zetten en dat is een gezinnetje vormen.

Een korte introductie

P is een Indonesische/Nederlandse mix, jong van geest, openminded, gericht op familie, wereldreiziger.

Sinds vorig jaar is G in Nederland. G komt uit Indonesië. Hij is een harde werker, zorgzaam, introvert.

Naast werk zijn wij vaak te vinden in de bios of lekker aan het hangen voor de buis. We koken samen Indonesische gerechten. Hoewel wij vaak aan het wandelen zijn, zijn we ons nog steeds aan het motiveren om naar de sportschool te gaan.

Wij zijn opzoek naar een leuke vrouw die met ons een gezin wilt vormen. Ons streven is 50/50 in de opvoeding. Wij willen absoluut onderdeel zijn van het leven van het kind. Wij willen onze afspraken in het co-ouderschap vastleggen.

Mocht deze korte intro jou aanspreken, dan horen wij graag van je.

Leuke vrouw in omgeving Gelderland gezocht
Naam Putra Manu
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Gelderland

Oproep

Leuke vrouw in omgeving Gelderland gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven