Leuke mannen gezocht

28 november 2019
NaamTwee leuke vrouwen
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor Plus, Co-ouderschap
RegioAmsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht
ProvincieNoord-Holland, Utrecht
Reageren vialeukemannengezocht@gmail.com
 1.023x bezocht sinds 28 november 2019

Oproep

Leuke mannen gezocht

Beste mannen,

Wij zijn twee jonge vrouwen (36 en 31 jaar) en we zijn op zoek naar een man of, bij voorkeur, een mannenstel waarbij het gevoel wederzijds zo goed is, dat we samen een gezin willen stichten. Hoe de invulling er precies uit ziet (co-ouderschap of een donor+ constructie), staat voor ons nog niet vast. Voor ons is het het allerbelangrijkste dat we het goed met elkaar kunnen vinden. Dat er wederzijds vertrouwen is en dat er naast praktische zaken als goede afspraken kunnen maken samen, ook het gevoel is dat we elkaar altijd in elkaar’s leven willen blijven houden. Want een kind krijgen, dat is iets voor altijd. En dat klinkt heel zwaar, en je weet nooit hoe het leven loopt, maar we hopen iemand(en) te treffen waarmee we in de basis het vertrouwen voelen dat deze ‘constructie’ iets heel moois gaat opleveren. Hoe de verdeling er vervolgens precies uit ziet, kunnen we vanuit daar samen verder invullen.

We zijn ervan overtuigd dat het voor een kind essentieel is om te weten waar hij/zij vandaan komt, en dat het belangrijk is om liefhebbende ouders om hem/haar heen te hebben. Als alle ouders het goed kunnen vinden met elkaar, elkaar’s ruimte respecteren en elkaar wederzijds wat gunnen, dan kunnen we daarmee niet alleen een mooie basis vormen voor ons/onze kind(eren), maar kan het ook een verrijking zijn in onze eigen levens. En dat is best veel, maar dat is wel precies waar we naar op zoek zijn.

Nog even kort iets over ons. We wonen in Amsterdam, zijn al ruim zes jaar heel gelukkig samen en zijn allebei actief in de creatieve sector. We zouden het leuk vinden als de vader(s) bevlogenheid voelen voor wat ze beroepsmatig doen en ook in (de omgeving van) Amsterdam wonen.

Om een goed beeld te krijgen, zouden we een omschrijving van je/jullie zelf en je/jullie ideeën over het ouderschap erg waarderen. Uiteraard kunnen wij als jullie bericht ons aanspreekt, ook meer over onszelf vertellen.

Hopelijk treffen we via deze weg de man(nen) van onze dromen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>