Leuke mama(‘s) gezocht in stad Utrecht

1 november 2019

Hallo lieve moeder(s),

Wij zijn Dennis (38) en Christiaan (34) en we wonen dichtbij het centrum van de stad Utrecht. Sinds enkele tijd zijn wij ons aan het oriënteren over de mogelijkheden om een kind op te voeden. Hierbij hebben we gemerkt dat co-ouderschap (50-50) het beste bij ons zal passen. Met deze oproep willen we daarom ook de eerste stap zetten om in contact te treden met een mogelijke moeder.

Als we ons moeten beschrijven zijn we vrolijk, houden we van aanpakken (zowel qua werk als klussen), genieten we van festivals, muziek en hebben we leuke vrienden en familie. We zijn beide succesvol zelfstandige (IT en muziek sector) en inmiddels 6 jaar bij elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat het op meerdere fronten klikt. Ben jij iemand die muzikaal, sportief, goed opgeleid, creatief, lief, zorgzaam is, humor heeft of heb je andere eigenschappen waarmee je denkt dat je goed met ons kan klikken? Stuur dan zeker een berichtje.

We zoeken iemand uit Utrecht stad, zodat de afstand tussen beide niet te groot is. Dat je oorspronkelijk uit een andere stad of dorp komt is geen probleem, dat komen wij ook. We vinden het wel heel belangrijk om elkaar eerst goed te leren kennen en hier dus ook de tijd voor te nemen.

Wij zijn enthousiast, jij ook? Vergeet dan niet een bericht te sturen!

Groet
Dennis en Christiaan

NaamDennis en Christiaan
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensCo-ouderschap
RegioUtrecht
ProvincieUtrecht

Oproep

Leuke mama(‘s) gezocht in stad Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>