Leuke mama(‘s) gezocht in stad Utrecht

1 november 2019
NaamDennis en Christiaan
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensCo-ouderschap
RegioUtrecht
ProvincieUtrecht
Reageren viadennisenchristiaan@gmail.com
 490x bezocht sinds 1 november 2019

Oproep

Leuke mama(‘s) gezocht in stad Utrecht

Hallo lieve moeder(s),

Wij zijn Dennis (38) en Christiaan (34) en we wonen dichtbij het centrum van de stad Utrecht. Sinds enkele tijd zijn wij ons aan het oriënteren over de mogelijkheden om een kind op te voeden. Hierbij hebben we gemerkt dat co-ouderschap (50-50) het beste bij ons zal passen. Met deze oproep willen we daarom ook de eerste stap zetten om in contact te treden met een mogelijke moeder.

Als we ons moeten beschrijven zijn we vrolijk, houden we van aanpakken (zowel qua werk als klussen), genieten we van festivals, muziek en hebben we leuke vrienden en familie. We zijn beide succesvol zelfstandige (IT en muziek sector) en inmiddels 6 jaar bij elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat het op meerdere fronten klikt. Ben jij iemand die muzikaal, sportief, goed opgeleid, creatief, lief, zorgzaam is, humor heeft of heb je andere eigenschappen waarmee je denkt dat je goed met ons kan klikken? Stuur dan zeker een berichtje.

We zoeken iemand uit Utrecht stad, zodat de afstand tussen beide niet te groot is. Dat je oorspronkelijk uit een andere stad of dorp komt is geen probleem, dat komen wij ook. We vinden het wel heel belangrijk om elkaar eerst goed te leren kennen en hier dus ook de tijd voor te nemen.

Wij zijn enthousiast, jij ook? Vergeet dan niet een bericht te sturen!

Groet
Dennis en Christiaan

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>