Leuke donorvader + gezocht

1 november 2019
NaamToekomstwens
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor plus
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland
Reageren viatoekomstwens337@gmail.com
 706x bezocht sinds 1 november 2019

Oproep

Leuke donorvader + gezocht

Na het stranden van mijn langdurige relatie wil ik (vrouw van 37) uitvinden of het iets voor mij is om mijn kinderwens vorm te geven met een leuke man die graag donor + wil zijn met een actieve rol in het leven van het kind. Juist omdat de breuk van mijn relatie nog relatief vers is en ik het een kind niet aan wil doen om ter wereld te komen vanuit een mogelijk nog prille nieuwe liefdesrelatie (die er nu dus ook nog niet is), vind ik het fijner en stabieler om te kijken of dit vanuit een mooie vriendschap kan.

Co-ouderschap hoeft voor mij niet direct, ik denk meer aan een 80/20 verhouding op. Waarbij ik het heel belangrijk vind dat een kind weet waar hij of zij vandaan komt en ook de gelegenheid heeft om een goede band met zijn of haar vader op te bouwen. Uiteraard denk ik in wensen niet alleen vanuit mezelf en sta ik open voor wensen of ideeën vanuit de potentiële donorvader. Ik ben een Hbo-opgeleide heterovrouw, sociaal, verzorgd en blij. Ik heb een leuke vaste baan, eigen huis en een stabiele omgeving van vrienden en familie. Ik woon in Amsterdam-West (in een leuke buurt) en in mijn vrije tijd hou ik van gezellige dingen doen zoals eten en lachen met vrienden en familie, van de zon genieten of -meestal korte – reisjes maken.

Ben jij helemaal klaar om zo snel als mogelijk dit traject met iemand aan te gaan? Dan is op mij reageren misschien niet ideaal, want dit zijn pas mijn eerste stappen. Als je de rust hebt of ook nog oriënterende bent, dan vind ik het hartstikke leuk iets van je te horen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>