Leuke donor+ gezocht!

3 oktober 2019
NaamHanna en Sofie
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor plus, Oriënterend
Reageren viasofiehanna8@gmail.com
 714x bezocht sinds 3 oktober 2019

Oproep

Leuke donor+ gezocht!

Hi mannen!

Wij zijn Sofie en Hanna, beiden begin 30 en na allebei relaties met mannen te hebben gehad, werden wij super verliefd op elkaar. Een kindje krijgen lukt nu helaas niet meer op de natuurlijke manier… dus zijn wij op zoek naar die ene leuke man die ons wil helpen!

Wij zijn beide WO-opgeleid, hebben leuke banen in de marketing en psychologie en hebben een heel fijn leven samen in het centrum van Utrecht. We genieten van etentjes en drankjes met vrienden, spelletjes doen in kroegen, koffie drinken, muziek, wandelen, reizen, hardlopen en cultuur.

Wij zouden graag zelf volledig ouderschap willen maar zijn wel op zoek naar een donor die er voor open staat af en toe iets met het kind te doen, op verjaardagen wil komen etc., afhankelijk van hoe de dingen lopen. We hebben een voorkeur voor een hoogopgeleide man maar het gaat ons uiteindelijk vooral om de klik en de manier waarop iemand in het leven staat. Een grappige, knappe, positieve, relaxte, slimme man zou ideaal zijn 😉 We hebben geen haast en willen de tijd nemen elkaar goed te leren kennen zodat het voor beide kanten helemaal goed voelt.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>