Leuke donor gezocht!

Hallo leuke donor,

Wij zijn J. (30 jaar) en J. (31 jaar) en hebben inmiddels 9,5 jaar een relatie. Een aantal jaar geleden hebben we een huis gekocht in een dorp rondom Utrecht waar we met veel plezier wonen samen met onze kat.
J. werkt als psycholoog en de andere J. als orthopedagoog. Wij houden van sporten, wandelen, bezig zijn met ons interieur en tijd doorbrengen met onze familie en vrienden. We zijn allebei vrolijk en enthousiast!

Al een tijd hebben wij een kinderwens. We zijn daarom op zoek naar een leuke donor die ons hierbij zou willen helpen. Wij zoeken iemand die geen rol speelt in de opvoeding, maar we zouden het voor het kind fijn vinden als de donor bekend is bij het kind en als er (af en toe) contact kan zijn. In welke mate dit contact zal zijn, is uiteraard bespreekbaar. Daarbij zoeken we iemand die ons ook zou willen helpen bij een toekomstig broertje of zusje.
We hopen op deze manier iemand te vinden die ons zou willen helpen.

We zijn benieuwd naar waar jij naar op zoek bent. We hopen dat je ons een berichtje wilt sturen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Graag horen we van je!

Groeten J&J

Leuke donor gezocht!
Naam J&J
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Leuke donor gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven