Leuke donor(+) gezocht

11 april 2020

Hallo!

Wij zijn Maartje en Gaby, we zijn beiden 29 jaar en sinds 4,5 jaar een gelukkig stel. We zijn op zoek naar een leuke man met wie we een fijne klik hebben en die ons kan helpen bij het vervullen van onze kinderwens. We zoeken geen partner in de opvoeding maar wel een man die open staat om ons kindje te leren kennen en mogelijk samen een fijne band op te bouwen.

Wij hebben elkaar leren kennen in onze studententijd en hebben een tijd in Utrecht gewoond. Maar als twee Brabanders in hart en nieren droomden we ervan om in het zuiden ons gezinnetje te kunnen starten. Daarom zijn we onlangs terug naar Brabant verhuisd en klaar om aan onze toekomst te beginnen.

We werken allebei met kinderen en in de hoek van taal en communicatie. Gaby heeft Pedagogische Wetenschappen (WO) gestudeerd en werkt als behandelaar van kinderen met communicatieve beperkingen. Maartje geeft les, ze is docent Nederlandse Gebarentaal (HBO).

Er is maar weinig waar we het niet over eens worden, behalve over de invulling van februari: Gaby is een wintersporter en Maartje een carnavaller. Gezamenlijk genieten we van bezoekjes aan de sauna, avondjes met vrienden en familie en het spelen van spelletjes. Tijdens de zomervakantie proppen we de hele auto vol om lekker te gaan kamperen of knopen we de backpack om voor een cultuurvakantie.

Dit is een korte introductie over ons. We zijn heel benieuwd of we via deze weg onze match-man kunnen vinden en wat voor moois eruit kan voortkomen. Stuur ons vooral een berichtje om kennis te maken! 🙂

NaamGaby & Maartje
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus
ProvincieGelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Limburg (B), Vlaams-Brabant

Oproep

Leuke donor(+) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>