Leuke donor(+) gezocht!

6 oktober 2019
NaamGaby en Maartje
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor plus
Reageren viagabyenmaartje@gmail.com
 974x bezocht sinds 6 oktober 2019

Oproep

Leuke donor(+) gezocht!

Hallo! Wij zijn Maartje en Gaby, we zijn beiden 28 jaar en sinds 4 jaar een gelukkig stel. We zijn op zoek naar een leuke man met wie we een fijne klik hebben en die ons kan helpen bij het vervullen van onze kinderwens. We zoeken geen partner in de opvoeding maar wel een man die open staat om ons kindje te leren kennen en mogelijk samen een fijne band op te bouwen.

Wij hebben elkaar leren kennen in onze studententijd en wonen nu nog in het midden van het land. Maar als twee Brabanders in hart en nieren dromen we ervan om in het zuiden ons gezinnetje te kunnen starten.

We werken allebei met kinderen en in de hoek van taal en communicatie. Gaby heeft Pedagogische Wetenschappen (WO) gestudeerd en werkt als behandelaar van kinderen met communicatieve beperkingen. Maartje geeft les, ze is docent Nederlandse Gebarentaal (HBO).

Er is maar weinig waar we het niet over eens worden, behalve over de invulling van februari: Gaby is een wintersporter en Maartje een carnavaller. Gezamenlijk genieten we van bezoekjes aan de sauna, avondjes met vrienden en familie en het spelen van spelletjes. Tijdens de zomervakantie proppen we de hele auto vol om lekker te gaan kamperen of knopen we de backpack om voor een cultuurvakantie.

Dit is een korte introductie over ons. We zijn heel benieuwd of we via deze weg onze match-man kunnen vinden en wat voor moois eruit kan voortkomen. Stuur ons vooral een berichtje om kennis te maken! 🙂

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>