Leuk vrouwenstel zoekt donor(+)

Beste heren!

Wij zijn Sanne & Meau en hebben beide een grote wens: samen een wereldbewonertje/stertje op de wereld te zetten en hem/haar al onze liefde te geven!
Dit kunnen we helaas niet samen en daarom zijn we op zoek naar een man die ons hierbij zou willen helpen!
We zijn al een tijdje bezig met onze zoektocht maar hebben nog niet een match gevonden!

Even over ons!
Wij zijn 6 jaar samen en vormen een goed team samen, we zijn verschillend maar hebben ook veel raakvlakken! We vliegen de hele wereld over samen, we zijn gek op eten, we gaan graag naar lezingen, musea en concerten, we spenderen veel tijd met vrienden en familie (een netwerk waar we super dankbaar voor zijn), we houden beide van design & luxe maar ook van kamperen en kampvuurtjes maken. We zijn beide creatief, Sanne werkt als zelfstandige in de Branding en Meau is fotografe en pedagoge.
We wonen in Amsterdam in een prachtig huisje waar we heel blij mee zijn en omdat we ons ook graag in de natuur bevinden, vind je ons in het weekend vaak op het strand of in het bos, een perfecte combinatie voor ons.

Wie zoeken wij?
We zoeken een donor(+) die geen vaderlijke rol wilt/ambieert, een weloverwogen besluit heeft gemaakt te doneren en op korte termijn beschikbaar is. Voor ons is een goede klik ontzettend belangrijk! We zijn op zoek naar een fijne en eerlijke man. Iemand die openstaat voor vragen van het kind omtrent zij biologische achtergrond. Iemand die net zoals wij best wel levensgenieters zijn, en een warm sociale kring heeft aan familieleden en vrienden. Zodat wanneer het kind op latere leeftijd meer betrokkenheid verlangt, hij of zij ook in een mooie poel aan liefde van mensen terechtkomt.

Heb je het idee dat we een match zijn stuur dan een mail, we zijn benieuwd naar je!

Groetjes Sanne & Meau

Leuk vrouwenstel zoekt donor(+)
Naam Sanne&Meau
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Leuk vrouwenstel zoekt donor(+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven