Leuk vrouwenstel op zoek naar donor voor onze wens

4 januari 2020

Wij zijn Suus en Riangela, 31 en 26 jaar oud en ruim 2 jaar samen. Allebei werkend, sportief, spontaan, sociaal en willen onze droom graag in vervulling laten gaan! Daarom zijn wij op zoek naar jou die ons daarbij kan helpen. Caribische achtergrond is een pré, hier liggen de roots van Riangela die wij graag ook aan onze kinderen willen meegeven. Ben jij deze persoon en wil jij ons helpen? Laat het ons graag weten en dan kunnen wij in contact komen met elkaar.

NaamSuus & Riangela
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wensDonor, Donor Plus

Oproep

Leuk vrouwenstel op zoek naar donor voor onze wens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>